Minőségi javítások immáron 30 éve

Szervoszelepek

ISO-tanúsítvánnyal rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy az Ön összes ügyfele és vásárlója számára magas minőségű és költséghatékony szervoszelep-javítási megoldásokat kínáljunk.

Gyárilag képzett technikusaink szakértelmének, valamint csúcstechnológiájú szervizosztályunknak a segítségével számítógépes statikus és dinamikus teszteket végzünk szervoszelepeken.

Javított alkatrészeink minőségében olyannyira hiszünk, hogy a teljes szelepre 13 hónap üzemidő-alapú jótállást adunk. Ha bővebb információkat szeretne olvasni a szervoszelep-javítási munkáinkról, akkor kérjük, hogy tekintse meg itt a brosúránkat.

Ha az Ön szervoszelepéről kiderül, hogy nem javítható, akkor a K+S Services a Star Hydraulics Ltd. vállalattal együttműködésben képes egy gazdaságos, magas minőségű, konfigurációváltoztatást nem igénylő (úgynevezett drop-in replacement) cserealkatrészt kínálni a napjainkban a piaci forgalomban lévő gyakori típusú szervoszelepek többsége helyett. Az Amerikai Egyesült Államokban a K+S Services a Star Hydraulics vállalat egyetlen hivatalos forgalmazója és szervizközpontja.

Együtt számos ügyfelet megörvendeztettünk a szabadalmazott hosszantartó zafír technológiával (“Long lasting Sapphire Technology”), amelyet a Star Hydraulics országszerte számos ipari, gyártási és tesztelési szektorban beépít a szervoszelepeibe.

In addition to servo valve repair, K+S Services offers a wide variety of industrial repair services including: hydraulic repair, hydraulic cylinder repair, hydraulic pump repair, welder repair, cnc repair and much more. Contact us today for more details.STAR-Servo-ValvesDistributor Certification


Star szervoszelepek csereszabatossági és összehasonlítási táblázata

Star-Servo-Valve-Interchangeable-and-Comparison-Chart

View Comparison Chart


Az alábbi videó megtekintésével közelebbről is megismerheti a STAR Hydraulics vállalatot:


A szervoszelepek alkalmazási köre különféle iparágakban:
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése