Minőségi javítások immáron 30 éve

Szervoszelepek javítása

ISO-tanúsítvánnyal rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy az Ön összes ügyfele és vásárlója számára magas minőségű és költséghatékony szervoszelep-javítási megoldásokat kínáljunk.

servo valve repairA K+S Services szervoszelepek teljeskörű javítását biztosítja. Függetlenül attól, hogy szervo nyomásszabályozó vagy szervo áramlásszabályozó szelepről van-e szó, tapasztalatunkkal és egyedi tesztberendezésünkkel biztosítjuk, hogy az szervoszelepek javítása teljes körűen tesztelve legyen a környezetvédelmi szempontból ellenőrzött laboratóriumunkban.

Gyárilag képzett technikusaink szakértelmének, valamint csúcstechnológiájú szervizosztályunknak a segítségével számítógépes statikus és dinamikus teszteket végzünk szervoszelepeken.

Szervoszelep javítási szolgáltatásaink minőségében olyannyira hiszünk, hogy a teljes szelepre 13 hónap üzemidő-alapú jótállást adunk. Ha bővebb információkat szeretne olvasni a szervoszelep-javítási munkáinkról, akkor kérjük, hogy tekintse meg a brosúránkat.

Támogatott gyakori gyártmányok: Rexroth Bosch, Moog, Parker, Star Hydraulics, Schenk Pegasus, Vickers stb.

Javítási folyamat

 • A szelepet erre a célra kialakított tesztállványokon nyomás alatt tartjuk, és vezérjelet alkalmazunk. A szelep válaszát és a belső szivárgásokat feljegyezzük.
 • A szelepet teljesen leszereljük és ellenőrizzük, nincs-e rajta kopás vagy sérülés. A folyamat során észlelt eredményeket felvesszük a „Hibaelemzési jelentésekbe”, amelyeket ingyenesen juttatunk el ügyfeleinknek.
 • Az összes szelepalkatrészt ultrahanggal megtisztítjuk.
 • Az összes meghibásodott alkatrészt új alkatrészekre cseréljük.
 • Új tömítéseket és Pilot szűrőt szerelünk be.
 • Az első fokozatot speciális tesztkészüléken kalibráljuk, ahol a fúvókák nyomását, mágneses erősítését és résbeállítását ellenőrizzük és beállítjuk.
 • A szelepet számítógépen teszteljük terhelés alatt, és létrehozunk egy tesztjelentést. A jelentés egy példányát a javított szeleppel visszajuttatjuk az ügyfélnek. (Parancsjel, áramláskimenet, visszacsatolójel, nyomás és belső szivárgás kerül rögzítésre.

A szervoszelep javításon kívül a K+S Services ipari javítási szolgáltatások széles körét biztosítja, többek között az alábbiakat: hidraulika javítás, hidraulikus henger javítása, hidraulikus szivattyú javítása, hegesztés javítása, cnc javítás stb. További információkért keressen minket még ma.


A szervoszelepek alkalmazási köre különféle iparágakban:
 • Papírgyárak: A papírgyárakban a szervoszelepeket a kalanderezés során használják. Ezek a kalandersorok gépenként 2 hengerből állnak, és minden hengeren legfeljebb 9 szervoszelep lehet. A papírt ezeken az erősen polírozott hengereken vezetik keresztül, és nyomással simítják a papírt. Általában olyan szelepeket használnak, mint a Moog D656Z052, Star 650-0074, Dowty 4682-264-000 és Dowty 4682-263-000.
 • Energiatermelés: A szervoszelepek az erőművekben is használatosak. Ezeket a bemeneti vezető lapátok hidraulikus aktuátor helyzetének vezérlésére használják. A Moog G77K201, Moog EO77-655, Moog D634-501, Star 850-0002, Star 456-0010, Pegasus SLS 325, Dowty 469302490901 és a Rexroth 4WS2EM10-45-20B3T315K8DV-24 néhány alkalmazott szelep.
 • Vasutak: Minden országban van egy vasúti rendszer, amely speciális karbantartó gépeket igényel. Eredetileg a 300 mm mélységű ballaszt támasztotta alá a talpfa aljait, és manuális karbantartó csapatnak kellett a rendszert működtetni. A beton talpfák használatával lehetetlenné vált az alsó részek kézi emelése a ballaszt alá helyezése érdekében, így speciális gépek váltak szükségessé.
  Gyakran használják a Star és a Moog Rlasser vasúti szelepeit, és a Harsco vasúti szelepeket a Star által használt döngölőgépeken, kőtömörítőkön és hegesztőknél.
 • Távvezérelt járművek – ROV: Több éve javítunk és szállítunk szervoszelepeket az integrált tengeralattjáró szolgálatok számára, akik különféle távvezérelt járműveket üzemeltetnek. A javított és megvásárolt szelepek a következők: New Star 200-0016 szelepek, Moog Miniature 30-389A szelep, Moog E050-031, Moog E777-006 és Dowty 4633-119-901.
 • Fűrészüzemek: A szervoszelepek az egész faiparban megtalálhatók. A sebesség és a helyzet vezérlésére szolgálnak olyan alkalmazások esetén, mint például a fűrészek, kocsik, szélvezetők és optimalizálók.
 • Szélturbina: A szélturbinák szárazföldön vagy tengeren is megtalálhatók. Az ilyen esetekben alkalmazott szervoszelepek szabályozzák a lapát beállítását, ezáltal szabályozzák a mozgás sebességét.
 • Földrengés szimuláció: Sok cég gyárt földrengés-szimulációs berendezéseket. Leeresztenek egy lemezt a földre és rezgéseket keltenek a lemezen keresztül. Az általánosan használt szelep az Atlas 200H vagy 240H, akár a Moog 760C928A, akár a Star 590-1100 vezérlőszeleppel.
 • Szórakoztatás: A szervoszelepek használata a szórakoztatóiparban nagyon gyakori. A szervoszelepek a hidraulikus hajtóműveket vezérlő szimulátor platformokon használhatók. Jellemző egységek a 6 DOF (szabadsági fok) egység.


Tudjon meg többet a szelep osztályról:


Tudjon meg többet a Star hidraulikáról:


Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Szervoszelepek javítása

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése