Minőségi javítások immáron 30 éve

Arányos szelepek javítása

A K+S Services hidraulikus arányos szelepek teljeskörű javítását biztosítja.

Proportional valve repair

A K+S Services hidraulikus arányos szelepek teljeskörű javítását biztosítja. Függetlenül attól, hogy arányos nyomásszabályozó vagy arányos áramlásszabályozó szelepről van-e szó, tapasztalatunkkal és egyedi tesztberendezésünkkel biztosítjuk, hogy az arányos szelepek javítása teljes körűen tesztelve legyen a környezetvédelmi szempontból ellenőrzött laboratóriumunkban.

Támogatott gyakori gyártmányok:

Javítási folyamat

  • A szelepet erre a célra kialakított tesztállványokon nyomás alatt tartjuk, és a gyártó előírásainak megfelelően ellenőrizzük. A fedélzeti elektronikával (OBE) működő arányos szelepek elektronikáját szigorú tesztelésnek kell alávetni, hogy biztosítsuk a megfelelő működést a legigényesebb műveletek során.
  • A szelepet teljesen leszereljük és ellenőrizzük, nincs-e rajta kopás vagy sérülés. A folyamat során észlelt eredményeket felvesszük a „Hibaelemzési jelentésekbe”, amelyeket ingyenesen juttatunk el ügyfeleinknek.
  • Az összes szelepalkatrészt ultrahanggal megtisztítjuk.
  • Az összes meghibásodott alkatrészt új alkatrészekre cseréljük.
  • Új tömítéseket és Pilot szűrőt (ha van) szerelünk be.
  • A fedélzeti elektronikát szükség esetén ellenőrizzük és kijavítjuk.
  • A lineáris változós differenciális transzformátort teszteljük.
  • A szelepet számítógépen teszteljük terhelés alatt, és létrehozunk egy tesztjelentést. A jelentés egy példányát a javított szeleppel visszajuttatjuk az ügyfélnek. (Parancsjel, áramláskimenet, visszacsatolójel, nyomás és belső szivárgás kerül rögzítésre.
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése