K+S Services

Rövid bemutatkozás

A K+S Services számos javítási szolgáltatást nyújt 1982 óta az elektronikus komponensektől kezdve a precíziós megmunkálásig.

Professzionális mérnöki szolgáltatásokat kínálunk minden ügyfél számára a gépi és megbízható teljesítmény mérésekhez.

Az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban és Európában egyre több javítási művelettel a K+S Services képes globális szintű támogatást nyújtani Önnek. A több mint 866 különböző gyártó és több mint 122 000 egyedi alkatrészszám támogatásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a K+S biztosítja Önnek a megoldást. Az Újragyártott pótalkatrészek részlegen belüli képességeinkkel az egész világon forgalmazhatunk és adhatunk el feleslegessé vált/elavult berendezéseket.

Küldetésünk:

Küldetésünk az, hogy folyamatos minőségügyi fejlesztéseink révén minőségi javítási munkákat, hatékony megoldásokat és gazdaságos szervizelési lehetőséget kínáljunk ügyfeleink részére.

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
Rövid bemutatkozás

Erőforrások

Erőforrások megtekintése
Gyárilag képzett és tanúsított

Hivatalos képviseletek

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése