K+S Services

Rólunk

K+S Services has had a hand in a number of repair services since 1982, ranging from Electronics to Precision Machining and everything in between.

We offer professional engineering services available to all customers and their locations to aid in machine and reliability performance measures.

A K+S globális támogatást nyújt 5 helyszínen az USA-ban, eggyel Kanadában, kettővel Mexikóban és három javító telephellyel Európában. Jelenleg több mint 866 gyártó több mint 122,000 alkatrészének sikeres javítása található az adatbázisunkban. A K+S professzionális mérnöki támogatást nyújt minden telephelyen a gyártóberendezések megbízhatóságának fenntartása és segítése érdekében. Az utángyártott tartalék alkatrész részlegünk lehetőséget biztosít, hogy segíteni tudjunk elavult / feleslegessé vált felszerelés értékesítésében globális szinten.

Küldetésünknek :

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleinknek minőségi javítást, hatékony megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítsunk folyamatos minőségi fejlődés mellett.

Rólunk

Resources

View All Resources
Factory Trained & Certified

Authorizations

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory