K+S Services

Rövid bemutatkozás

A K+S Services számos javítási szolgáltatást nyújt 1982 óta az elektronikus komponensektől kezdve a precíziós megmunkálásig.

Professzionális mérnöki szolgáltatásokat kínálunk minden ügyfél számára a gépi és megbízható teljesítmény mérésekhez.

Az Egyesült Államokban, Kanadában, Mexikóban és Európában egyre több javítási művelettel a K+S Services képes globális szintű támogatást nyújtani Önnek. A több mint 866 különböző gyártó és több mint 122 000 egyedi alkatrészszám támogatásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a K+S biztosítja Önnek a megoldást. Az Újragyártott pótalkatrészek részlegen belüli képességeinkkel az egész világon forgalmazhatunk és adhatunk el feleslegessé vált/elavult berendezéseket.

Küldetésünk:

Küldetésünk az, hogy folyamatos minőségügyi fejlesztéseink révén minőségi javítási munkákat, hatékony megoldásokat és gazdaságos szervizelési lehetőséget kínáljunk ügyfeleink részére.

Ipari javítási szolgáltatás

Kiemelkedő ipari javítási szolgálatatásunkkal és hidraulikus javítási csapatunkkal átfogó szolgáltatást nyújtunk Önnek a sérült berendezések helyreállításához, a termelékenység növeléséhez és a vállalkozása az iparág élvonalában tartásához. Tudjon meg többet az egyes ipari szolgáltatásainkról és ismerje meg, hogy a K+S Services miért piacvezető az ipari javítások területén.

Automatizálási javítás

Válasszon egy olyan szakemberekből álló csapatot, akik képzettek a rendszer tesztelése, a rutin karbantartás elvégzése, valamint az automatizálási folyamattal kapcsolatos bármely elektronikus, megmunkálási, hidraulikus vagy mechanikai probléma diagnosztizálása és javítása területén. Függetlenül attól, hogy OEM-alkatrészeket vagy mérnöki precíziós alkatrészeket kell-e megrendelnünk az azonnali javításokhoz, csapataink számtalan automatizálási javítási problémát tudnak kezelni az Ön ütemterve szerint. A szolgáltatásaink közé tartoznak többek között a hidraulikus henger javítása, a hidraulikus szivattyú javítása, a hegesztő javítása, cnc javítása és még sok egyéb feladat.

S.T.A.M.P. Javítható eszközök kezelése

Amikor a K+S Services vállalattal dolgozik, innovatív javításokat, terveket és eszközkezelési szolgáltatásokat kap egyben. A Fortune 500 gyártó vállalatainak több mint 30 éve sikeresen működő eszközkövető rendszerével kifejlesztettük az eredeti S.T.A.M.P. adatbázisunkat. Ez az átfogó és az iparágban vezető adatbázis olyan szoftvert kínál, amely intuitív eszközkövetést biztosít.

A S.T.A.M.P. kulcseleme a jótállási felügyelet. Gondosan figyeljük az összes alkatrészre vonatkozó jótállásokat annak biztosítása érdekében, hogy semmilyen pénz ne kerüljön ki a zsebéből, amelyre egyébként a gyártó garanciája vonatkozhat.

Motorok és kritikus pótalkatrészek kezelése

Függetlenül attól, hogy hidraulikus javítási vagy megmunkálási szolgáltatásokat keres, szakértői csapatunk megelőző karbantartást és sürgősségi javításokat is végez. Ezzel maximalizálhatja a beruházását, és lehetővé teszi az alkatrészek monitorozását és a szükséges javítások elvégzését.

Figyelemmel kísérjük a javítási előzményeket, és dinamikus algoritmusokkal és sok éves tapasztalatunknak köszönhetően előrejelző karbantartási szolgáltatásokat alkalmazunk a hatékonyság maximalizálása érdekében. Ez lehetővé teszi a karbantartási ütemtervek gyors diagnosztizálását és a javítások ütemezését, mielőtt súlyos meghibásodás történne. A raktárkészlet és az azonnali kiszolgálás minimálisra csökkenti az ipari berendezések állásidejét.

Előre tervezés

Átfogó rendszert alkalmazunk annak biztosítására, hogy szolgáltatásai, javításai és telepített alkatrészei pontosan nyomon követhetők legyenek. Használja ki rendkívül specifikus vonalkód-rendszerünk előnyeit a jótállás, az alkatrészek elhelyezkedése és a hozzávetőleges élettartam megfigyeléséhez.

A K+S Services innovatív adatokat és minőségellenőrzést alkalmaz annak biztosítására, hogy a hegesztőgép javításához, a hidraulika cseréjéhez és az egyéb ipari javítási szolgáltatásokhoz ne csak a legjobb minőségű alkatrészeket kapja, hanem a megelőző karbantartási szolgáltatásokban is részesüljön az állásidő csökkentése érdekében.

Raktárkezelés

Csökkentse a raktárkészletek hulladékát, figyelje a napi készleteket, és értse meg a felhasználását jelentési csomagjaink segítségével. Csapatunk az átlátható, hozzáférhető jelentésekre specializálódik, amely lehetővé teszi a raktárkészletek aktuális szintjének gondos figyelemmel kísérését és a minimális és maximális szint beállítását a zökkenőmentes működés biztosítása érdekében.

A raktárhelyisége legyen egy kis kompakt helyiség vagy egy nagy raktárépület, skálázható rendszerünk bármilyen méretet és mennyiséget képes kezelni ugyanazzal az iparágvezető hatékonysággal. Ez maximalizálja a helyet és csökkenti a javítási időt, mivel szakembereink gyorsan megtalálják az alkatrészeket a raktárban.

Mérnöki szolgáltatások

Kevés javítást végző szolgáltató tudja biztosítani az elavult vagy eredeti berendezések helyreállítását. Csapatunkba olyan szakértő mérnökök tartoznak, akik képesek bármilyen alkatrészt megtervezni, amely egyébként nem áll rendelkezésre. Nem kell költséges módon a hidraulikus rendszert cserélnie, ha könnyen el tudjuk végezni a hidraulikus henger javítását.

A K+S Services csapata az alapvető hibaelhárítástól kezdve a teljes tervezésig, gyártásig és az új alkatrész beszereléséig mindent képes minimális állásidővel biztosítani a cégének.

Keresse fel ma egy közeli telephelyünket, vagy kérjen árajánlatot azonnali cserével, javítási szolgáltatással vagy felújított alkatrésszel kapcsolatban. Ha nem találja azt az ipari javítási szolgáltatást, amire szüksége van, kérjen további információt az elérhető szolgáltatások teljes listájáról képviselőnktől. A K+S Services-nél teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk, amelyekre szükségese van a világszínvonalú termékek és szolgáltatások nyújtásához.

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
Rövid bemutatkozás

Erőforrások

Erőforrások megtekintése
Gyárilag képzett és tanúsított

Hivatalos képviseletek

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése