OEM gyártók

A legnagyobb gyártók

Javítási kapacitásaink és lehetőségeink bővítése, valamint csúcstechnológiájú tesztelési lehetőségek biztosítása érdekében a K+S Services több – technológiai tekintetben élenjáró – eredetiberendezés-gyártóval megerősítette a kapcsolatait.

 • ABB Robotics

  Az ABB Robotics ipari robotok és robotszoftverek, berendezések, valamint teljes körű alkalmazási megoldások beszállításával foglalkozó iparágvezető vállalat.

  Bővebb információk
 • allen-bradley

  Allen Bradley

  Az innováció és a minőség terén több mint 110 éve élenjáró Allen-Bradley vállalat olyan automatizálási komponenseket és integrált vezérlőrendszereket kínál, amelyekre Önnek a teljesítmény optimalizálásához szüksége van.

  Bővebb információk
 • Fanuc

  Az Atlas Copco ipari produktivitási megoldásokkal foglalkozó globális vezetőként sokféle automatizálási eszközt kínál a vállalatok számára.

  Bővebb információk
 • Fronius Logo

  Fronius

  A FANUC vállalat a maga több mint 100 modelljével világszerte a legszélesebb választékát kínálja az ipari robotoknak. A K+S sokféle javítási lehetőséget kínál a FANUC-termékekhez.

  Bővebb információk
 • General electric repair

  General Electric

  Az Indramat vállalat szervohajtóművei és mozgásvezérlői annak idején forradalmasították az iparágat, ma azonban már nem gyártják őket. Az elavult Indramat-termékek nagy javítóközpontjainak az egyike vagyunk.

  Bővebb információk
 • hitachi welder repair

  Hitachi

  A Siemens célja az, hogy az automatizálás révén segítsen a vállalatoknak javítani a produktivitásukat, a hatékonyságukat, a sebességüket, valamint a minőségüket. Ismerje meg közelebbről az általunk kínált javítási lehetőségeket.

  Bővebb információk
 • lincoln welder repair

  Lincoln Welder

  Bővebb információk
 • lsis repair

  LSIS Repair

  Bővebb információk
 • miller welder repair

  Miller Welder

  Bővebb információk
 • Nippon Welder

  Bővebb információk
 • Rexroth Bosch repair

  Rexroth-Bosch

  Bővebb információk
 • Star Hydraulics

  Bővebb információk
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése