Professzionális szolgáltatások

S.T.A.M.P. Javítható eszközök kezelése

Ha szerződést köt a K+S Services vállalattal, akkor egy teljes munkaidős eszközkezelő szakembert kap, aki a jogvédett S.T.A.M.P. adatbázisunk segítségével kezeli és nyomon követi az Ön javítható eszközeinek a készletét.

S.T.A.M.P. rendszerünket 31 évnyi szakmai tapasztalatunk alapján fejlesztettük ki, amely során Fortune 500-as gyártóvállalatok számára is nyújtottunk eszköz-nyomonkövetési szolgáltatásokat. S.T.A.M.P. rendszerünk segítségével Ön a következőket kapja: a javítható eszközök vonalkódalapú nyomon követése.

Egyedi tervezésű, webalapú eszköz-nyomonkövető szoftver, amelynek a segítségével Ön az eszközt annak teljes életciklusa során nyomon követheti. Valamint:

  • Jótállási felügyelet
  • Előzményadatok összeállítása
  • Egyedi jelentések készítése
  • a költségek és a használat nyomon követése osztályonként, gépenként és költséghelyenként;
  • A kiváltó okokra vonatkozó értékes elemzési adatok összegyűjtése, ami elősegíti a megelőző intézkedések megszervezését és végrehajtását
  • A legnagyobb 10 költségre és volumenre vonatkozó jelentések üzemenként, osztályonként, gépenként és költséghelyenként
  • A javítási teljesítmény nyomon követése a kereskedőkre, valamint a saját, házon belüli javítási forrásokra vonatkozóan

A javítási tranzakciók központosított irányítása

A S.T.A.M.P. rendszert az ügyfélmenedzsereink szakértelme különbözteti meg minden más készletkezelő rendszertől. Az Ön üzemében teljes munkaidőben dolgozó és a javítható eszközökhöz kapcsolódó összes teendőt elintéző S.T.A.M.P. ügyfélmenedzser az összes kereskedő összes javítási munkáját nyomon követi, hogy Önnek ne kelljen az üzemben értékes erőforrásokat elvesztegetnie erre a feladatra, valamint, hogy a javítási folyamat során hatékonyabb lehessen a kommunikáció. A helyszínen dolgozó ügyfélmenedzser szükség szerint felgyorsítja a javítási munkákat, fenntartja az adatbázis integritását, leegyszerűsíti és stabilizálja az eljárásokat, különféle jelentéseket készít, valamint naprakészen tájékoztatja az ügyfelet.

Szolgáltatói portálunkon keresztül a javítási és meghibásodási adatok éjjel-nappal elérhetők.

A K+S Services egy olyan egyedi webhelyet biztosít, amelynek a segítségével ügyfeleink éjjel-nappal hozzáférhetnek a javítási információkhoz és a jelentéskészítési funkciókhoz.

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése