Professional Services

S.T.A.M.P. Repairable Asset Management

Let K+S Services manage your Repairable Asset inventory by utilizing our Full-Service STAMP Program.

Egy K+S-el kötött szerződéssel Ön egy teljes idejű eszközkezelő szakemberhez jut, aki kezeli és követi az Ön javításra váró egységeit az IEKP adatbázisunk segítségével.

Az IEKP adatbázisunk az elmúlt 31 év és több mint 500 termelő partnerrel kapcsolatos tapasztalataira építve lett kifejlesztve. Az IEKP rendszerünket használva, a következő előnyökhöz jut: A javítható eszközök bárkód alapján történő követése

Egyedi tervezésű, web alapú eszközkövető software, amely segítségével a javítási folyamat során bármikor lekérdezheti alkatrészének állapotát, és ami a továbbiakat nyújtja:

  • Garancia felügyelet
  • Eszköz történetének rögzítése
  • Egyedi jelentés
  • Költség és használat vizsgálata, részleg, gép vagy költség szerint
  • Kiváltó okok gyűjtése, amely adatok segítenek egy megfelelő preventív eljárás kialakításában
  • Top 10 költség és mennyiség jelentés elkészítése telephely, részleg, gép vagy költség szerint
  • A különböző beszállítók által és a házon belül elvégzett javítások forrásainak vizsgálata, elemzése

Javítás folyamatainak központosított irányítása

Mi különbözteti meg az IEKP rendszert a többi leltárkezelő szisztémától? A hatalmas tapasztalattal és szaktudással rendelkező szakembereink. Az Ön gyárában teljes munkaidőben, mintegy „egyablakos kisbolt”-ként tevékenykedő IEKP munkatárs teljes felelősséget vállal minden egyes beszállítója javításáért, megszüntetve ezáltal minden felesleges pazarlását az elérhető forrásoknak és a lényeges információkra szűkíti a javítási folyamatok során felmerülő kommunikációt. Emellett felelős továbbá a javítások felgyorsításáért – ha az szükséges, frissíti és fenntartja az adatbázist illetve annak feddhetetlenségét, gondoskodik a folyamatok problémamentes lebonyolításáról és stabilizálásáról, elkészíti a megfelelő jegyzőkönyveket és mindenek előtt folyamatosan informálja az ügyfelet.

Javítási és meghibásodási adatok elérhetősége non-stop, az üzleti szolgáltató portálunkon keresztül.

A K+S Services 7/24-ben tart fenn az ügyfelek részére egy egyedi tervezésű weboldalt, amelynek segítségével bármikor hozzáférhet javítási információihoz és jelentéseihez

Find a Rep

Use our convenient representative locator to find a K+S rep near you that can assist you in repairing your components today.

Find Rep Now

Resources

The K+S Resource library is a searchable, comprehensive repository of all documents related to K+S. Whether you are looking for our line cards, or application-specific documentation, you will be able to find it in the Resource library below.

View Resources
Purchase/Request Repairs

Inventory

Since 1982, we have helped over 800 different manufacturers and over 120,000 unique part numbers. It’s safe to say that K+S Services is ready and more than capable of supporting your company with our full range of repair services.

View Inventory