Professional Services

Raktárkészlet Kezelése

K+S Services can provide fully customizable solutions for staffing your Storeroom, from individual storeroom clerks, to completely integrated storerooms including both Management and floor workers.

Tapasztalattal rendelkezünk és ismerünk számos készletgazdálkodási rendszert, mint például a SAP, Maximo vagy más software csomagokat.

Mint egy semleges harmadik fél, a K+S Services egy költségtakarékos, rendszer szerető és vészhelyzetre felkészülés elvektől vezérelt raktárt biztosít Önnek.

A K+S Raktárkészlet Kezelése program a költség csökkentés fényében lett létrehozva, szerződött partnerei átfutási idejének minimalizálásával. A K+S Services azt ajánlja, hogy folyamatosan kutassa a javított és után gyártott alkatrészek lehetőségeit új tartalék alkatrészek vásárlása helyett, ezáltal csökkentve költségeit. A legalacsonyabb lehetséges raktárkészlet szintje fenntartható egy pontos min/max mennyiség meghatározásával, amely a használat mértékén, átlagos átfutási időn és jelenlegi használaton alapszik.

Állandó jegyzőkönyvek tartalmazzák:

  • Napi készletmozgás
  • Készlet forgása
  • Készlethiány
  • Ciklus Terv
  • Árurendelés
  • Meglévő egységek készlete
  • Használt egységek
  • Használat jelentések

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory