Professzionális szolgáltatások

Előre tervezés

A K+S Services vállalat “Előre tervezés” programjával Ön teljes képet kaphat a jelenleg aktívan üzemelő és javítható eszközeinek a készletéről.

A K+S egy vonalkódos technológia és egy csapatnyi magasan képzett készletspecialista segítségével teljes képet adhat Önnek a javítható eszközeinek a készletéről osztályonként, költséghelyenként és gépenként csoportosítva.

Csapatunk meghatározza a következőket:

  • Gyártó
  • Modellszám
  • Felülvizsgálati szint
  • Az üzemben történő elhelyezkedés
  • Jótállási csapat

az Ön összes telepített és javítható eszközére vonatkozóan, majd az Ön rendelkezésére bocsátja a következőket:

  • Valós anyagjegyzék a telepített termelő eszközökről a gépek elhelyezkedése szerint csoportosítva.
  • A sorozatszám azonosítása.
  • Felülvizsgálati szint
  • Korrigált modellszám (adott esetben)

Így Ön pontos képet kaphat a telepített komponenseiről.

Igény szerint együttműködhetünk az Ön raktári személyzetével, hogy az elhatárolt területekhez is vonalkódos szolgáltatásokat nyújthassunk. Ezen két adatforrás kombinálásával segíthetünk Önnek meghatározni a jelenleg telepített komponenseire vonatkozó megfelelő lebegési szinteket, valamint azonosíthatjuk a potenciális elavulást és készletkifogyási helyzeteket.

Ezt a szolgáltatást kétféleképpen nyújthatjuk Önnek: kizárólag adatalapú programként, vagy a S.T.A.M.P. Repairable Asset Management Programunk kiegészítéseként, hogy ily módon a jótállási felügyelet és a kereskedők kezelése révén segítsünk Önnek kezelni az alkatrészeit és csökkenteni a költségeket.

K+S Services Reviews

"5 Stars!"
Michal G. 9/18/2018

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet