Professional Services

Motor és Professzionális Szolgáltatásai

Increase up-time through greater reliability and reduce overall cost with a proven, proactive approach to cost containment and predictive/preventative maintenance efforts.

Állandósítja és ellenőrzi a gyár raktárkészletét, eltávolítja a nem szabványos és nem használt egységeket.

Ezek a nem használt alkatrészek gyakran okoznak jelentős és költséges állásidőt. Prediktív és megelőző vizsgálatokat ír elő, tervez meg, amely során olyan egységeket cserél ki, amelyek későbbi, katasztrofális és költséges leállásokhoz vezethetnek.

A Motor Management program egy együttes erőfeszítés az ügyfél, a javító vállalkozás és a K+S Services között. A közös cél, hogy a nagyobb megbízhatósággal növeljük a termelékenységi időt és csökkentsük a költségeket egy bizonyítottan proaktív és kiadás takarékos karbantartási törekvéssel. Emellett egy megfelelő működés/tartalék arány kialakításával, illetve szigorú javítási specifikációk meghatározásával maximalizáljuk a meglévő készlet kihasználtságot.

A K+S Motor Management Program ajánlat tartalmazza:

  • Motor működés közbeni vizsgálata és alap teljesítményének felmérése.
  • Helyszíni támogatás az üzembe helyezéshez és probléma megoldás
  • Prediktív és megelőző karbantartási szolgáltatás
  • Adatbázis kezelés a szabadalmaztatott web alapú rendszerünkön keresztül
  • Hibák és javítások adatainak rögzítése, azok történeti áttekintése
  • Garancia és egyéb költség csökkentő megoldások nyomon követése

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory