Professzionális szolgáltatások

Motorok és kritikus pótalkatrészek kezelése

A megbízhatóság fokozásával növelheti az aktív üzemidőt, míg egy – a költség-visszaszorításra és a prediktív/megelőző karbantartási intézkedésekre vonatkozó – bizonyítottan hatékony, proaktív megközelítés segítségével csökkentheti a teljes költséget.

A K+S Services vállalatnak a motorok és a kritikus pótalkatrészek kezelésére vonatkozó programjának a célja a termelési berendezések hatékonyságának a maximalizálása azáltal, hogy a megfelelő alkatrészek a megfelelő időben (értsd: már egy esetleges meghibásodás vagy termelésleállás előtt) és üzemképes állapotban rendelkezésre állnak.

Az üzem készleteinek konszolidálásával és ellenőrzésével ügyfeleink többféle előnyben részesülhetnek, így például csökkenthetik a készleteiket és kiiktathatják a nem megfelelő minőségű vagy nem működő anyagokat. Ezek a nem megfelelő minőségű vagy nem működő tételek gyakran jelentős és költséges állásidőket okoznak. A prediktív és megelőző intézkedések segítségével csökkenthetők a költségek azáltal, hogy a cserét igénylő tételek már egy esetleges katasztrofális meghibásodás vagy hosszabb termelésleállás előtt beazonosíthatók.

A motorok kezelése az ügyfél, a javítást végző kereskedő, valamint a K+S Services közötti együttműködésen alapul. Az a cél, hogy a megbízhatóság fokozásával növelni lehessen az aktív üzemidőt, a költség-visszaszorításra és a prediktív/megelőző karbantartási intézkedésekre vonatkozó, bizonyítottan hatékony, proaktív megközelítés segítségével csökkenteni lehessen a teljes költséget, az aktívan üzemelő alkatrészek és a pótalkatrészek közötti megfelelő arány meghatározásával maximalizálni lehessen a meglévő készletek kihasználtsági fokát, valamint, hogy szigorú javítási specifikációkat lehessen érvénybe léptetni és fenntartani.

Motorkezelési programunk a következőket foglalja magába:

  • Az aktívan üzemelő motorok felmérése, valamint az alapteljesítmény nyomon követése
  • Helyszíni támogatás a telepítéshez és az esetleges hibák elhárításához kapcsolódóan
  • Prediktív és megelőző karbantartáshoz kapcsolódó szolgáltatások
  • Adatbázis-kezelés a jogvédett, webalapú rendszerünkön keresztül
  • A korábbi javításokra és meghibásodásokra vonatkozó adatok nyomon követése
  • A jótállásnak, valamint egyéb költségmegtakarításoknak a felügyelete
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése