Professzionális szolgáltatások

Mérnöki szolgáltatások

A K+S Services professzionális mérnöki szolgáltatásokkal segíthet az Ön vállalatának növelni az aktív üzemidőt, valamint csökkenteni a berendezések nem tervezett leállításának a számát.

A K+S mérnökei profi módon működnek együtt a gépgyártókkal és eredetiberendezés-gyártókkal annak érdekében, hogy begyűjtsék azokat az információkat, amelyekre egy hatékony és megfelelő szakértelmű karbantartó szervezet létrehozásához szükség van.

Teljesítményünket az Önnel együtt kidolgozott fő teljesítménymutatók (Key Performance Indicators; röviden: KPI-k) alapján mérjük, ily módon maximalizálva az Ön berendezésének az aktív üzmeidejét.

A következő intézkedések segítségével próbáljuk meghatározni és meghosszabbítani a komponensek élettartamát:

  • A meghibásodások közötti átlagos működési időnek és a kapcsolódó adatoknak az áttekintése szerte az iparágban.
  • A komponens alapteljesítményének a meghatározása és figyelése, hogy ily módon meghatározhatók legyenek a prediktív karbantartási lehetőségek.
  • A szakmunkákra vonatkozó képzési lehetőségek azonosítása és igénybevétele.
  • A gépspecifikus munkautasítások és úgynevezett egypontos leckék (Single Point Lessons) kommunikálása

A K+S mérnökei proaktív megközelítést alkalmaznak, hogy a következő intézkedések segítségével fokozzák a gépek megbízhatóságát:

  • A jelenlegi megelőző karbantartási rutinok és ütemtervek áttekintése a hatásosság maximalizálása érdekében.
  • A gépek nyilvántartásainak az áttekintése pontosság szempontjából.
  • Azoknak a módszereknek a meghatározása, amelyek segítségével elkerülhetők a szennyeződésalapú veszteségek.
  • Az üzemmódok és a kiváltó okok nyomon követése a problémás berendezések azonosítása érdekében.
  • Az Ön jelenlegi karbantartás-kezelő rendszerében történő munkavégzés az összes adat megosztása érdekében.
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Mérnöki szolgáltatások

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése