Professzionális szolgáltatások

Mérnöki szolgáltatások

A K+S Services professzionális mérnöki szolgáltatásokkal segíthet az Ön vállalatának növelni az aktív üzemidőt, valamint csökkenteni a berendezések nem tervezett leállításának a számát.

A K+S mérnökei profi módon működnek együtt a gépgyártókkal és eredetiberendezés-gyártókkal annak érdekében, hogy begyűjtsék azokat az információkat, amelyekre egy hatékony és megfelelő szakértelmű karbantartó szervezet létrehozásához szükség van.

Teljesítményünket az Önnel együtt kidolgozott fő teljesítménymutatók (Key Performance Indicators; röviden: KPI-k) alapján mérjük, ily módon maximalizálva az Ön berendezésének az aktív üzmeidejét.

A következő intézkedések segítségével próbáljuk meghatározni és meghosszabbítani a komponensek élettartamát:

 • A meghibásodások közötti átlagos működési időnek és a kapcsolódó adatoknak az áttekintése szerte az iparágban.
 • A komponens alapteljesítményének a meghatározása és figyelése, hogy ily módon meghatározhatók legyenek a prediktív karbantartási lehetőségek.
 • A szakmunkákra vonatkozó képzési lehetőségek azonosítása és igénybevétele.
 • A gépspecifikus munkautasítások és úgynevezett egypontos leckék (Single Point Lessons) kommunikálása

A K+S mérnökei proaktív megközelítést alkalmaznak, hogy a következő intézkedések segítségével fokozzák a gépek megbízhatóságát:

 • A jelenlegi megelőző karbantartási rutinok és ütemtervek áttekintése a hatásosság maximalizálása érdekében.
 • A gépek nyilvántartásainak az áttekintése pontosság szempontjából.
 • Azoknak a módszereknek a meghatározása, amelyek segítségével elkerülhetők a szennyeződésalapú veszteségek.
 • Az üzemmódok és a kiváltó okok nyomon követése a problémás berendezések azonosítása érdekében.
 • Az Ön jelenlegi karbantartás-kezelő rendszerében történő munkavégzés az összes adat megosztása érdekében.

Ipari mérnöki szolgáltatásaink mellett többek között ipari javítási szolgáltatásokat is nyújtunk, például: hidraulika javítás, hidraulikus henger javítása, hidraulikus szivattyú javítása, hegesztés javítása, cnc javítás, gömbcsavar javítás, szervomotor javítás stb.

Ipari mérnöki szolgáltatások, amelyek növelik a teljesítményt és minimalizálják az állásidőt

Ipari tevékenysége során az a célja, hogy vállalkozása kitűnjön a versenyből. A K+S Services-nél különböző területeken kínált úttörő mérnöki szolgáltatásainkkal arra törekszünk, hogy ügyfeleink elérhessék ezt a célt. Függetlenül attól, hogy acélgyártásban, repülőgépiparban, autóiparban, gumiabroncs- és gumigyártás területén vagy más szakterületen működik-e, segítünk, hogy kitűnjön a versenyből.

Szakértő mérnökeink fáradhatatlanul dolgoznak az olyan alapvető fontosságú alkatrészek gyártásán, javításán vagy felújításán, amelyek vállalata hatékony működéséhez szükségesek. Tapasztalatunk és szakértelmünk hozzájárul vállalata teljesítményének maximalizálásához.

Repülőgépgyártás

Engineering servicesBüszkék vagyunk arra, hogy számos különféle típusú repülőgép-típussal kapcsolatos szolgáltatást nyújtunk, beleértve azokat is, amelyekhez már elavultnak ítélt alkatrészek szükségesek. Néhány alkatrész, amelyeket javítunk:

 • Általános elektronikus komponensek
 • Hajtóművek
 • Tápegységek
 • Szervomotorok
 • Robotok
 • Hidraulikus alkatrészek

Még további együttműködési lehetőségeket is kínálunk, függetlenül attól, hogy beszállító vagy OEM gyártó-e. Segíteni tudunk űrhajókkal és hagyományos sugárhajtóművekkel kapcsolatban is.

Ipari és acélfeldolgozás

Az acélipari mérnöki tapasztalatunk nem áll meg a gyártási alkalmazásoknál. Olyan ipari ellenőrző mechanizmusokat is tudunk javítani, amelyek nélkülözhetetlenek a gépek megfelelő működéséhez. Tapasztalatunk van a sebességváltók, fúvóberendezések és vákuumszivattyúk, valamint más iparág-specifikus alkatrészek szervizelésében.

Elsődleges szakterületünk ezen a területen a szervo hajtóművek és az AC/DC frekvenciák. Az ilyen típusú eszközöket már több mint 30 éve szervizeljük. Finomítottuk eljárásainkat, amelyek segítségével átfogó dinamikus terhelési teszten keresztül be tudjuk állítani a terhelést a szükséges szintre. Például az egymás ellenében dolgozó motorok esetén egyedi kialakítású dinamométerünk segítségével.

Gumiabroncs- és gumiipari mérnöki szolgáltatások

Ismerjük a gumiabroncsok gyártásában és javításában használatos különféle alkotóelemeket, és képesek vagyunk segíteni fontos gépei meghibásodásakor. Amikor felkeres minket, mi részletes elemzést adunk a bekövetkezett hibáról, beleértve az összes visszajelzett alkatrész teljes tesztelését is. Ezt magasan képzett szakembereink végzik, akik ismerik a gyári beállítás változásait. Ezt sürgősségi szolgáltatásként is tudjuk nyújtani, mert megértjük, hogy az idő pénz. Amikor a kulcsfontosságú gépek meghibásodnak, nem várhat másnap reggelig a gép újra beállításáig és üzemeltetéséig.

Néhány általunk szolgáltatott alkatrész: hidraulikus szivattyúk, szervomotorok, AC/DC motorok, hengerek és tápellátások. Legyen szó akár présgépről, extruderről vagy keverőgépről, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban újra működjön.

A K+S nyújtotta előny

A fenti alkalmazásokon túl nem csupán javítási szolgáltatásokat kínálunk. Adatokat osztunk meg ügyfeleinkkel a meglévő karbantartási rendszerek fejlesztése érdekében. Minden gépkönyv pontosságát tudjuk ellenőrizni. Ezen felül képzési eljárásokat ajánlhatunk az emberi hibák elkerülése érdekében.

A megelőző karbantartás lehetővé teszi a lehetséges meghibásodások előrejelzését, még azok bekövetkezése előtt. Az ügyfeleink rendszereinek alapvető teljesítményét figyelemmel kísérve képesek vagyunk olyan irányelveket ajánlani számukra, amelyek lehetővé teszik, hogy a megelőző karbantartást saját maguk is elvégezhessék. Figyelembe vesszük az egyes ügyfelek egyedi igényeit, nem csak különálló adatpontnak tekintjük őket. Az egész iparág adatait megvizsgáljuk annak meghatározása érdekében, hogy hol történik a meghibásodás.

A K+S Services gyakorlata nemcsak a javítások elvégzése. Arra törekszünk, hogy segítsünk a teljes karbantartási eljárás javításában. Az információkat olyan módon gyűjtjük össze és mutatjuk be Önnek, hogy elősegítsük a gyártás javítását. Hívja fel képviselőnket ma a 800-542-1331 telefonszámon, és tapasztalja meg a különbséget.

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése