Professional Services

Professzionális szolgáltatásaink

K+S Services, Inc. offers a comprehensive assortment of professional services to compliment our best in class repair capabilities.

Ezen professzionális szolgáltatások a következőket tartalmazzák:

  • Átfogó automatizálás javítás, hogy maximalizáljuk a robot működési idejét. Több mint 25 komplett manipulátor rendszerrel rendelkezünk, amely teljeskörű, életszerű körülményeket szimuláló teszt lehetőségeket biztosít számunkra a legnagyobb gyártók egységeihez.
  • Javítható tulajdon kezelése – egy telephelyre kihelyezett szakember és az iparág vezető IEKP szoftver használatával.
  • A K+S Motor és Kritikus Tartalék Management programja segítségével karban tartjuk és rendszerezzük a tartalék készletét, illetve javító szolgáltató beszállítóit
  • Maximalizáljuk a jótállást és biztosítjuk a megfelelő működés / tartalék arányát. Egy K+S-el kötött Beruházási Egyezményben meghatározzuk a legfontosabb újonnan vásárolt eszközök listáját.
  • Minimalizáljuk a tartalék alkatrész költségeit, a beépítésre kész után gyártott tartalék K+S Services egységekkel.
  • A K+S Services egy komplett raktárkészlet kezelés megoldást kínál egy a gyár területére kihelyezett tapsztalt szakemberrel, aki beszerzési, vezetési és raktári szolgáltatásokat nyújt.
  • Haggyja, hogy a mérnöki szolgáltatások terén összegyűlt hatalmas tapasztalatunk dolgozzon Ön helyett. Rövid- és hosszú távra is tudunk mérnököket biztosítani Önnek.

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory