Professzionális szolgáltatások

Szolgáltatások

A K+S Services, Inc. vállalat a maga nemében legjobbnak számító javítási munkái kiegészítéseként professzionális szolgáltatások teljes körét kínálja.

Professzionális szolgáltatásaink:

  • Átfogó automatizálási javítás a robotok aktív üzemidejének a maximalizálása érdekében. Több mint 25 teljes manipulátorrendszerünk segítségével képesek vagyunk valós környezetben, teljes körűen tesztelni a nagy gyártók sokféle megjavított egységeit.
  • Javítható eszközök kezelése – ezt a szolgáltatást egy magasan képzett, helyszínen dolgozó készletkezelési specialistának, valamint iparágvezető S.T.A.M.P. szoftvermegoldásunknak a segítségével nyújtjuk.
  • Az Ön kritikus fontosságú pótalkatrészeinek és javítási kereskedőinek a megfelelő karbantartása és kezelése a motorok és a kritikus pótalkatrészek kezelésére vonatkozó rendszerünk segítségével.
  • Az Ön jótállásának a maximalizálása, valamint az aktívan üzemelő alkatrészek és a pótalkatrészek közötti megfelelő arány biztosítása azáltal, hogy megbízza a K+S Services, Inc. vállalatot azzal, hogy előre tervezze meg az Ön új termelő berendezéseinek a megvásárlását.
  • A pótalkatrészekre fordítandó költségek minimalizálása a K+S Services, Inc. vállalat által kínált, beszerelésre kész újragyártott pótalkatrész használatával.
  • A K+S igény esetén teljes körű raktárkezelési megoldást biztosít az Ön telephelyéhez azáltal, hogy állandó jelleggel kirendel egy tapasztalt szakembert az Ön telephelyére, aki beszerzési, eszközkezelési és raktári szolgáltatásokat nyújt.
  • Engedje, hogy a mérnöki szolgáltatások területén szerzett, a javítható eszközökre vonatkozó bőséges szakmai tudásunkkal segítsünk Önnek. Rövid távú (szervizhívások) és hosszú távú megbízásokra is tudunk mérnököket biztosítani.
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése