Minőségi javítások immáron 30 éve

Szimulációs berendezések

A hidraulikus és mechanikus alkatrészek javítása terén 30 évnyi tapasztalattal rendelkezünk. A K+S készen áll arra, hogy az Ön által igényelt megoldásokat nyújtsa Önnek.

Képzett technikusaink tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos teljesíteni a pontos követelményeket és a szimulációs berendezésekre vonatkozó üzemi igényeket.

A K+S az újraépítési folyamat során kizárólag az OEM által gyártott alkatrészeket használ. Ha az eredeti alkatrészek vagy komponensek már nem érhetők el, akkor a K+S legyártja vagy legyártatja a szükséges komponenseket az OEM-rajzokon található pontos specifikációk alapján.

A K+S képes az Ön szimulációs mozgásvezérlési komponenseit megjavítani, újraépíteni vagy újragyártani. Szimulációs technikusaink immáron 20 éve szervizelnek mozgásvezérlő lábakat és aktuátorokat, kontroll terhelőegységeket, szivattyúkat, motorokat, akkumulátorokat, szervoszelepeket, csuklószerkezeteket, valamint az imént felsoroltakhoz kapcsolódó összes egyéb komponenst.

A K+S nemcsak kereskedelmi légitársaságok és a szórakoztató ipar szereplői számára nyújt szolgáltatásokat, hanem katonai felhasználású berendezésekhez is nyújt támogatást.

Akár teljes rendszer-újraépítésről, akár egyetlen komponens javításáról van szó, szimulációs osztályunk a minőség, az átfutási idő és az ár tekintetében is képes teljesíteni az Ön igényeit.

A következő komponensek javításával foglalkozunk:

 • Csuklószerkezetek javítása
 • Teljes mozgásvezérlő bázis újraépítése/újragyártása
 • Önálló aktuátorok javítása/újraépítése
 • Önálló lábak javítása/újraépítése
 • Hajtóművek újraépítése
 • Szervoszelepek javítása/szervizelése
 • Megszakító szelepek javítása/szervizelése
 • Kontroll terhelési aktuátor újraépítése
 • Hidraulikus szivattyú és motor javítása/újraépítése
 • Részletes hibaelemzési jelentés
 • Végső tesztelési jelentés
Szimulációs berendezések
  Vásárlás, javítási munkák megrendelése

  Készlet

  A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

  Készlet
  ISO Tanúsított

  Tanúsított javítási folyamat

  Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

  Tanúsított javítási folyamat

  Szimulációs berendezések

  Erőforrások

  Erőforrások megtekintése

  Képviselő keresése

  Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

  Erőforrások

  A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

  Erőforrások megtekintése