Újragyártott pótalkatrészek

Újragyártott pótalkatrészek

A K+S Services jelenleg több mint 40 000 újragyártott pótalkatrészt tart készleten, amelyek azonnal készen állnak értékesítésre vagy kicserélésre.

Az összes újragyártott pótalkatrészünkre vonatkozóan azt a filozófiát követjük, hogy minden egyes egységet teljes körűen rendszertesztelünk egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Hogy Ön elégedett legyen, minden egyes megvásárolt újragyártott pótalkatrészre egy teljes év jótállást adunk.

Jelenleg 5 millió USD értékű többletkészletet tartunk újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjunk támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, egy – az OEM által már nem támogatott – alkatrésszel kapcsolatos problémát kell megoldania, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára.

Továbbá feleslegessé vált vagy elavult komponensei selejtezésében is segíthetünk, így Ön elkerülheti a szükségtelen selejtezési díjakat vagy a helyi hulladékkezelő vállalatok ‘filléres’ felvásárlási ajánlatait. A K+S vállalatot érdekelheti ezen komponensek tisztességes áron történő felvásárlása.

Küldje el listáját még ma, és fedezzen fel egy új módszert szükségtelen készletének a csökkentésére a K+S újragyártott alkatrészekre vonatkozó díjnyertes programjának az igénybevételével.

Újragyártott pótalkatrészek

  Line Cards

  Vásárlás, javítási munkák megrendelése

  Készlet

  A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

  Készlet
  ISO Tanúsított

  Tanúsított javítási folyamat

  Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

  Tanúsított javítási folyamat

  Képviselő keresése

  Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

  Erőforrások

  A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

  Erőforrások megtekintése