Minőségi javítások immáron 30 éve

Szervomotorok

Az iparágban gyorsan nőnek az állásidővel kapcsolatos költségek, ezért a K+S tudja, hogy gyors, hatékony és minőségi szolgáltatásra van szükség.

Akár egy szerszámgépből, akár egy szerelőüzemből származó szervomotor javításáról van szó, a K+S akár sürgősségi prioritással is megjavítja bármely gyártó bármely típusú szervo- és orsómotorját.

Szervomotorját a legtöbb esetben 24–72 órán belül visszajuttatjuk Önhöz.

A K+S vállalat csúcstechnológiájú berendezéseket és rendszereket használ napjaink technológiailag fejlett szervomotorjainak és szervo-visszacsatolásos berendezéseinek a karbantartásához. A K+S technikusai gyári képzésben és tanúsításban részesültek a létesítményünkben használt összes berendezés és folyamat megfelelő működésével és funkcióival kapcsolatban. Akár egy szerszámgépből származó szervomotorról, akár egy szerelőüzemből származó, szervomotoros csavarbehajtó rendszerről van szó, technikusaink számítógépes programok segítségével terhelés alatt, zártláncú rendszerekben, az OEM-specifikációk alapján, megfelelő módon tesztelik, minősítik és ellenőrzik az egyes komponensek működését.

Az összes terhelési tesztet számítógép rögzíti, és az Ön motorjának a teljesítményéről a tesztelés befejeződését követően egy nyomtatott jelentés készül.

Hogy napjaink folyamatosan változó technológiáival lépést tarthassunk, a K+S vállalatnál folyamatosan új, egyedi tervezésű terhelési tesztállomásokat és -rendszereket fejlesztünk ki, amelyek kompatibilisek az iparban jelenleg használt sokféle szervomotorral.


Motortesztelési dinamométer rendszer

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Szervomotorok

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése