Minőségi javítások immáron 35 éve

Szervomotorok javítása

Az iparágban gyorsan nőnek az állásidővel kapcsolatos költségek, ezért a K+S tudja, hogy gyors, hatékony és minőségi szolgáltatásra van szükség.

Akár egy szerszámgépből, akár egy szerelőüzemből származó szervomotor javításáról van szó, a K+S akár sürgősségi prioritással is megjavítja bármely gyártó bármely típusú szervo- és orsómotorját.

Szervomotorját a legtöbb esetben 24–72 órán belül visszajuttatjuk Önhöz.

A K+S vállalat csúcstechnológiájú berendezéseket és rendszereket használ napjaink technológiailag fejlett szervomotorjainak és szervo-visszacsatolásos berendezéseinek a karbantartásához. A K+S technikusai gyári képzésben és tanúsításban részesültek a létesítményünkben használt összes berendezés és folyamat megfelelő működésével és funkcióival kapcsolatban. Akár egy szerszámgépből származó szervomotorról, akár egy szerelőüzemből származó, szervomotoros csavarbehajtó rendszerről van szó, technikusaink számítógépes programok segítségével terhelés alatt, zártláncú rendszerekben, az OEM-specifikációk alapján, megfelelő módon tesztelik, minősítik és ellenőrzik az egyes komponensek működését.

Az összes terhelési tesztet számítógép rögzíti, és az Ön motorjának a teljesítményéről a tesztelés befejeződését követően egy nyomtatott jelentés készül.

Hogy napjaink folyamatosan változó technológiáival lépést tarthassunk, a K+S vállalatnál folyamatosan új, egyedi tervezésű terhelési tesztállomásokat és -rendszereket fejlesztünk ki, amelyek kompatibilisek az iparban jelenleg használt sokféle szervomotorral.

Robotikus szervomotorok javítása

Vállalatunk a szervomotorok javítása terén 32 év tapasztalattal rendelkezik, így magasan képzett szervomotor-technikusaink képesek minden robottengely motorjait megjavítani, beállítani, valamint dinamikus terhelési teszttel ellenőrizni.

Szerszámgépek szervomotorjainak javítása

Szakértő szervomotor-javítási szolgáltatásunkkal rövid átfutási idővel képesek vagyunk hatékonyan megjavítani az Ön szerszámgépeinek és orsós hajtóműveinek a motorjait. Megértjük, hogy a gép minden másodperc állásideje pénzkiesést jelent. Azért vagyunk, hogy segítsünk.

Állandó mágneses egyenáramú (DC) szervomotorok javítása

A K+S Services a problémamegoldásra specializálódott. Ha berendezése állandó mágneses egyenáramú (DC) szervomotorokkal működik, akkor segíthetünk. A legtöbb nagyobb márkájú berendezést javítjuk, és az állandó mágneses egyenáramú (DC) szervomotorokra szerelt mindenféle visszacsatolási eszközt képesek vagyunk kezelni.

További előnyök

• Teljes körű újratekercselés lehetősége házon belül
• AC indukciós motor javítása és szervizelése
• Gerjesztőtekercses egyenáramú (DC) motorok javítása
• Villástargoncák motorjainak javítása
• Gyárilag képzett technikusok
• Sürgősségi szolgáltatás elérhető

Hogy napjaink folyamatosan változó technológiáival lépést tarthassunk, a K+S vállalatnál folyamatosan új, egyedi tervezésű terhelési tesztállomásokat és -rendszereket fejlesztünk ki, amelyek kompatibilisek az iparban jelenleg használt sokféle szervomotorral.

Váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) szervomotorok javítása

Ha új motorokra, felújított motorokra vagy motorjavítási szolgáltatásokra van szükség kefe nélküli váltakozó áramú szervomotorokhoz, egyenáramú kefe nélküli szervomotorokhoz, orsós hajtóművel rendelkező motorokhoz, váltakozó áramú indukciós motorokhoz, egyenáramú állandó mágneses szervomotorokhoz vagy gerjesztőtekercses egyenáramú motorokhoz, vegye fel a kapcsolatot a K+S Services szervomotor osztályával még ma.

A korszerű szervomotor-javítási szolgáltatások mellett a K+S ipari javítási szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve: hidraulika javítást, hegesztőgép javítást, CNC alkatrészek javítását és még sok mást.

Frakcionált nagy teljesítményű szervomotor terhelési állomás

Servo motor repairA K+S Services megtervezte és legyártotta terhelési tesztállomását a frakcionált és részlegesen frakcionált nagy teljesítményű váltóáramú és egyenáramú szervo motorokhoz. Ez a rendszer egy Reliance GV-3000 váltóáramú hajtóműből áll, amely egy 1,0 lóerős Reliance „Black Max” inverter motort vezérel. A GV3000 hajtóművet „állandó nyomaték” üzemmódban működtetjük annak érdekében, hogy a terhelési nyomaték tökéletesen lineáris maradjon. A terhelésátalakító egy precíziós Lebow 1602-1K egység, amely teljes skálán akár 1000 oz/in tesztelésre képes. A vizsgált motort egy rendkívül finom magasság-állítással és egy pozitív reteszelő rendszerrel egy terhelési tábla lemezhez rögzítjük. A motorok, amelyek ezen a rendszeren tesztelhetők, kezdetben a maximális OEM nyomaték specifikációra terheljük, majd a minőségi javítás biztosítása érdekében az leállításra kerülnek.

Mitchell TI-3000 AC szervo működtető rendszer

AC DC Servo motor repairA K+S Services képes tesztelni a Mitchell TI3000 AC szervo működtető rendszert. Különféle váltóáramú szervomotorok tesztelésére szolgál, amelyek OEM hajtásvezérlői saját vezérlő interfésszel rendelkeznek. A TI-3000 rendszerrel bármilyen szabványos jeladót, feloldót vagy Hall-effektus visszacsatolási rendszert használó váltóáramú szervomotort lehet könnyen és dinamikusan tesztelni. Számos „összetett” vagy „soros” típusú visszacsatoló szervomotor is megvizsgálható ezzel a rendszerrel. A vizsgálat alatt álló szervomotorokat terhelésvizsgálatnak vetjük alá, hogy minden alkalommal biztosítsuk a minőségi javítást.

További információkért keressen minket még ma.


Motortesztelési dinamométer rendszer

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

  • Please add image of nameplate or picture of model # to be able to quote you faster.
    Max. file size: 200 MB.
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Szervomotorok javítása

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése