Minőségi javítások immáron 30 éve

Vákuumszivattyúk és fúvóberendezések

K+S Services vákuumszivattyúk és fúvóberendezések javítására specializálódott. ISO-tanúsítvánnyal rendelkező vállalat vagyunk, kizárólag a legjobb, igényeinek megfelelő javítási megoldásokat biztosítjuk Önnek.

Vacuum pump repair

Akár szivattyúval, akár fúvóberendezéssel rendelkezik (mérettől függetlenül), mérnökeink újjáépíthetik/újragyárthatják a vákuumberendezést annak érdekében, hogy működése visszaálljon az OEM előírások szerint.

Technikusaink gyár általi képzéssel rendelkeznek a vákuumrendszerek javítási folyamatában.

Miután a javítási vagy újragyártási folyamat befejeződött, minden egyes elemet rendszeresen tesztelünk a megfelelő működés, az OEM-specifikációk ellenőrzése és a terhelés alatti kibővített működés biztosítása érdekében. Ha egy szivattyút javítunk, akkor egy fúvóberendezéssel felszerelt rendszerben működtetjük azt a valós alkalmazás imitálása érdekében.

A fúvóberendezések tesztelése során ismét használunk egy szivattyút a terepi alkalmazások imitálása érdekében. A vákuumrendszerben használt összes vizsgálóberendezés gyárilag engedélyezett és rendszeresen kalibrálva van az ANSI szabványok szerint a pontosság fenntartása érdekében.

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése