Minőségi javítások immáron 35 éve

Vákuumszivattyú javítása

K+S Services vákuumszivattyúk és fúvóberendezések javítására specializálódott. ISO-tanúsítvánnyal rendelkező vállalat vagyunk, kizárólag a legjobb, igényeinek megfelelő javítási megoldásokat biztosítjuk Önnek.

Vacuum pump repair

Akár szivattyúval, akár fúvóberendezéssel rendelkezik (mérettől függetlenül), mérnökeink újjáépíthetik/újragyárthatják a vákuumberendezést annak érdekében, hogy működése visszaálljon az OEM előírások szerint.

Technikusaink gyár általi képzéssel rendelkeznek a vákuumrendszerek javítási folyamatában.

Miután a javítási vagy újragyártási folyamat befejeződött, minden egyes elemet rendszeresen tesztelünk a megfelelő működés, az OEM-specifikációk ellenőrzése és a terhelés alatti kibővített működés biztosítása érdekében. Ha egy szivattyút javítunk, akkor egy fúvóberendezéssel felszerelt rendszerben működtetjük azt a valós alkalmazás imitálása érdekében.

A fúvóberendezések tesztelése során ismét használunk egy szivattyút a terepi alkalmazások imitálása érdekében. A vákuumrendszerben használt összes vizsgálóberendezés gyárilag engedélyezett és rendszeresen kalibrálva van az ANSI szabványok szerint a pontosság fenntartása érdekében.

Javítási szolgáltatásaink segítségével vákuumszivattyúja újra maximális teljesítménnyel tud működni. De végzünk továbbá hidraulikus henger javítást, hidraulikus szivattyú javítást, és szabványos hidraulika javítást is.

A K+S Services számos különféle vizsgálóberendezést használ, hogy minden vákuummal működő terméket teljes körűen tudjon tesztelni. A Varian 959 Porta-Test szivárgásérzékelőt használjuk, amelynek a legkisebb érzékelési jele/érzékenysége 2 x 10-8 atm cc/sec (hélium) szívás módban a szivárgások észlelésére az AVS 2.1 szabványnak megfelelően. A „SenTorr” mérővezérlőt az „524 Hideg katód-ionizáció” mérőkészülékkel együtt használjuk, hogy a vákuumot 1 x 10–8 torr értékig mérhessük. Ezenkívül „ConvecTorr” mérőt is használunk 1 x 10–3 Torr légköri tesztelésére.

Az általunk javított vákuumszivattyú márkák közül néhány:

diffusion pump repair

 • Alcatel
 • Busch
 • Dresser Rand
 • Edwards
 • Gast
 • Haug
 • Kinney

 • Leybold
 • Nash
 • Roots
 • Stokes
 • Varian
 • Welch

Az általunk javított fúvóberendezések márkái közül néhány:

 • Dresser
 • EG&G
 • Leybold

 • Siemens
 • Stokes
 • Roots

Varian diffusion pumpA vákuumszivattyú alapvető célja a gázmolekulák eltávolítása egy lezárt kamrából vagy egy kijelölt területről, vagyis lényegében a légkör eltávolítása. A föld légkörében található leggyakoribb molekulák jellemzően nitrogén, szén-dioxid, oxigén és különféle általános szennyező anyagok. A molekulák eltávolítása a kamrából vagy a területről mindaddig folytatódik, amíg a szükséges vákuum kijelölt szintjét el nem érik. Attól függően, hogy az adott vákuum milyen szintű, az alkalmazáshoz a szint hatékony elérése érdekében szükség lehet több vákuumszivattyú felhasználására. A szivattyúkat úgynevezett impulzusátvivő vagy molekuláris szivattyúknak hívják és ezek a leggyakrabban használt és leghatékonyabb eszközök a magas vákuum eléréséhez. A legjellemzőbb konfiguráció magába foglalja egy vagy egy pár pozitív elmozdulású szivattyú alkalmazását diffúziós/molekuláris szivattyúval kombinálva a nagy vákuum eléréséhez.

A diffúziós szivattyú a legkorábbi típusok egyike és a legmegbízhatóbbnak tartják a nagy vákuum létrehozásához. A diffúziós szivattyú nem képes teljes atmoszférában működni, ezért látni fogja, hogy egy pozitív elmozdulású szivattyút használnak az alacsony vákuum eléréséhez, majd utána használják a diffúziós szivattyút a magasabb vákuumszint elérése érdekében. Ez az oka annak, hogy számos vákuumszivattyút egymás után alkalmaznak. Alapvetően kétféle impulzusátviteli vagy molekuláris szivattyú létezik, amelyeket ma alkalmaznak:

 • Diffúziós (gőzsugaras)
 • Turbó molekuláris (nagy sebességű forgó pengés)

Vegye fel a kapcsolatot a K+S Services csapatával még ma a minőségi vákuumszivattyú javítás érdekében!

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Vákuumszivattyú javítása

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése