Minőségi javítások immáron 35 éve

Hidraulikus szivattyú javítása

Mérnökeink képesek helyreállítani/felújítani a hidraulikus szivattyúkat, hogy működésüket az OEM előírások szerint visszaállítsák. Szakembereinket több OEM gyártó gyári képzésben részesítette a hidraulikus szivattyúk helyreállításával kapcsolatban. Miután a felújítási folyamat befejeződött, minden szivattyút maximális PSI-n tesztelünk, hogy biztosítsuk a megfelelő működést terhelés alatt.

Ha a hidraulika nem működik megfelelően, az vákuumszivattyúval kapcsolatos problémákhoz vezethet

hydraulic pump repair

Mindig izgalmas az új berendezés első működését figyelemmel kísérni. Kicsit egyben szomorú is felismerni, hogy lehetséges, hogy már nem fog olyan jól működni. Természetesen a folyamatos használat mellett a berendezés kicsit kevésbé hatékonnyá és kevésbé produktívvá válik. A K+S Services itt tud segíteni. Hidraulikus szivattyújavító szolgáltatásaink visszaállítják a hidraulikus szivattyúkat a csúcsteljesítményükre. Szakértő hidraulikus hengerjavítást és szabványos hidraulika javítást végzünk.

A súrlódás és szennyeződés kopáshoz vezet a szivattyú belsejében

A hidraulikus szivattyújavító cégek és gyártók a belső alkatrészeket úgy munkálják meg, hogy a toleranciaszintje kicsi lesz. A hidraulikus folyadékkal történő kenés segíti az alkatrészek mozgását és csökkenti a kopást. A tömítések a lehető legjobban távolítják el a szennyeződéseket, hogy a kenőanyagok a lehető legjobban tehessék a dolgukat. Mégis nincs olyan típusú vagy mennyiségű kenés, amely miatt a szivattyúk örökké működnének, és a szennyezőanyagok mindig bejutnak valahogy. Végül a szivattyúk kevésbé hatékonnyá válnak, a folyadékok szivárogni kezdenek vagy teljesen elfolynak.

A nem megfelelő vagy szennyezett hidraulikus folyadék elősegíti a kopást

hydraulic pump repair servicesAz alacsony minőségű vagy szennyezett hidraulikafolyadék a meghibásodás fő oka. A nem megfelelő folyadék befolyásolhatja a szivattyú működési hatékonyságát. A szennyezett folyadék felgyorsítja a belső alkatrészek kopását. A hiteles forrásból származó hidraulikus folyadék vásárlása minimalizálja ennek kockázatát. A megelőző karbantartáskor alkalmazott folyadék- és a szűrőcsere elengedhetetlen a szivattyúk élettartamának meghosszabbításához. Sajnos nagyon sok ember nem érti a helyes folyadék-felhasználás és az ajánlás szerinti folyadékcsere fontosságát.

Nem tud csak menni és felvenni egy új egységet

A hidraulikus szivattyúk és tartozékaik hosszú élettartamúak. Lehet, hogy kezdetben szokásos katalóguscikkek voltak, de manapság elavultnak számítanak. A rendszer különböző egységekkel való utólagos felszerelése költséges és időigényes. A legjobb megoldás az, ha új életet lehel a meglévő berendezéseibe. Ez azt jelenti, hogy megbíz egy hidraulikus szivattyújavító vállalatot annak helyreállításával vagy felújításával az eredeti berendezés gyártója (OEM) előírásainak megfelelően.

A hidraulikus szivattyú végső tesztelése a K+S Services-nél szimulált valós körülmények között történik. A kibővített teszt végén a felügyelő átnézi az egységet. Ha megfelelően működik, és megfelel az OEM előírásoknak, a javítás befejeződött.

Minden javítási megrendelést 8 lépéses tanúsított javítási folyamat követ. Az ügyfél az ügyfélportálon keresztül nyomon tudja követni a javítási megrendelés előrehaladását.

  1. Átvétel: A megrendelés rögzítése a javításkövető rendszerben.
  2. Értékelés: A hiba okának meghatározása.
  3. Árajánlat-készítés: Árajánlat készítése az ügyfélnek.
  4. Jóváhagyás: A megrendelés ütemezése az ügyfél általi jóváhagyást követően.
  5. Javítás: Javítás és az első tesztek elvégzése.
  6. Rendszer- és minőségteszt: A működő egység megfigyelése és jóváhagyása a felügyelő által.
  7. Javítási és tesztjelentések: Készre jelentés elkészítése.
  8. Szállítás: Az egység csomagolása és szállítása.

A pótalkatrész hiánya súlyos gondot okozhat

Tudta, hogy a hidraulikus szivattyú nem örök életű. Lehet, hogy már mutatja jeleit, hogy élettartama végéhez közeledik. Talán csak leállt, és szükség van a hidraulikus szivattyú javítására. Van pótalkatrésze? Ha nem, akkor lehet, hogy nálunk van elérhető.

A K+S Services több mint 40 000 felújított és teljeskörűen tesztelt alkatrészt tart készleten. A termékek teljeskörű egyéves garanciával rendelkeznek, és megvásárolhatók vagy cserélhetők.

Honnan származnak ezek az alkatrészek? Olyan vásárlóktól származnak, mint Ön. Az elavult és már nem forgalmazott berendezések cseréje és javítása mindig kihívás. A rendkívül nagy mennyiségű felújított pótalkatrész és berendezés mindenkinek jó lenne. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megvitassuk, hogyan segíthetünk a felesleges vagy haszontalan berendezései újrahasznosításában.

Néhány fő gyártó azok közül, akiknek termékein hidraulikus szivattyú-javítást végzünk:

DENISON
46, 500 , 600 , 700, 800, 900
Minden DFC sorozat
Gold Cup sorozat
P1F , P1V , P2F-V P3F-V, PA,
PF PV, PXX, TDC, TED, TE, TS,
TME TMG
World Cup sorozat

OILGEAR
A, AN, BD, C, D, DN, F, HG, H
Hydura PVAK, PVLK, PVK, PVT

RACINE
20-L, 80-L, C-11
PSV, PVB, PVF, PVK, PVQ, PVR
PVS, PVT


REXROTH
További információért keressen minket

VICKERS
2520V, 3525V
4525
Minden PVB sorozat
Minden PVQ sorozat
Minden PVE sorozat
Minden PVV sorozat
PV 2003, PV 2008, PV 2012
PV 2020, PV 2032, PV 2050
PV 2125, PV 2200, V-108
V-134, V-138, V-144, V-400
V-468, V-5230, VC-108
VC-138, VC-148

Menjen elébe a hidraulikus berendezéssel kapcsolatos problémáknak

Ön éppen hidraulikus berendezésekkel kapcsolatos problémával küzd? Van olyan hidraulikus berendezése, ami várhatóan meghibásodik? Van olyan tartalék hidraulikus vákuumszivattyúja vagy fúvóberendezése, amely készen áll az újrahasznosításra? Vegye fel a kapcsolatot a K+S Services egyik hidraulikus szivattyújavító képviselőjével, hogy segíthessünk Önnek a hidraulikus szivattyúval felmerült problémák megoldásában.

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Hidraulikus szivattyú javítása

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése