Minőségi javítások immáron 30 éve

Hidraulikus henger javítása

A hidraulikus hengerek segítenek az alapvető áruk és szolgáltatások ügyfeleknek történő biztosításában. A hibás hengerek leállást eredményeznek. A pénz- és időveszteség, amit Ön és azok, akik Öntől függnek, nem engedhetnek meg maguknak. Ha a hidraulikus henger javítására, van szüksége, akkor érdemes olyan vállalatot megbízni, amely magas színvonalú javítást, megbízható szolgáltatást és hatékony megoldásokat nyújt. Pontosan ezt nyújtja a K+S Services: megbízható, szigorúan bevizsgált hidraulika javítást, hidraulikus szivattyú javítást és még sok mást, amelyek megszüntetik a leállásokat és visszatérhet gyártási folyamatokhoz a legnagyobb hatékonyság érdekében.

A K+S Services a legtöbb gyártó hidraulikus hengerét javítja

Hydraulic Cylinder Repair

  • Szimpla vagy dupla végű
  • Rúdak, tömítések, dugattyúfejek, tömszelence-anyák és csövek javítása/cseréje
  • Bármilyen átmérő 14 ″-ig és 18′-os hosszig
  • Javítás utáni nyomásvizsgálat 3000 psi-ig
  • Legfeljebb 6000 psi és 500 °F besorolású tömítések cseréje

Az összes javításra kapott hidraulikus hengert szétszereljük, minden alkatrészt megtisztítunk és megvizsgálunk, megmérjük a rudak egyenességét és kopását. Megmérjük a csövek kopását és megvizsgáljuk a tömítés/kopási sáv hornyait.

Az összes hidraulikus henger javítását dinamikusan teszteljük a megfelelő működés és a szivárgásmentes működés ellenőrzése érdekében.

Hidraulikus henger szakértő javítása

A hengerek úgynevezett „lineáris” aktuátorok. Alapvető működésük valami be- és kifelé vagy fel-le mozgatása. Az alábbi henger egy „összekötő rúd” típusú henger „csonkokkal”, így alkalmazás során megfordítható. Ez a henger egyben “olajos vagy hidraulikus” henger is. A henger két alapkonfigurációja az „összekötő rúd” és az „őrlés”. Egy összekötő rudazat hengerének van egy zárósapkája és egy tömítőgyűrű-kupakja, amelyet a csőhöz rögzítenek. Az örlő hengernek nincs zárósapkája, mivel általában egy hegesztett szerkezet egy csavaros tömítőgyűrűvel. A hengereket olajjal, levegővel vagy vízzel lehet használni alkalmazásuktól és kivitelüktől függően. Számos alakban és méretben (furat és ütem) készülnek alkalmazásuktól függően.

A hengerek gyakorlatilag minden iparágban megtalálhatók. Egy másik hely, ahová bepillantunk az a mobilipar. A nagy hengereket lengéscsillapítóként használják a nagy kőfejtőben vagy bányákban használt teherautóknál, valamint buldózereknél, végrakodóknál stb. különféle funkciókhoz. Ezek előfordulnak még a szórakoztatóiparban is.

Felelősség és megbízhatóság

Attól a pillanattól kezdve, hogy felveszi a kapcsolatot a K+S Services vállalattal a hidraulikus hengerjavítási szolgáltatásokkal kapcsolatban,mi arra törekszünk, hogy alkatrészeit kivételes működési állapotban kapja vissza. Az eredmény egy olyan henger, amely megfelel az OEM előírásoknak vagy meghaladja azokat, és az eredeti nyomásérték szerint teljesít. A mellékelt javítási és tesztelési jelentésünk számos fontos részletet kínál az Ön általi ellenőrzéshez:

  • Azonosított problémák
  • Javított vagy cserélt alkatrészek
  • Tesztelésre vonatkozó részletek, időtartam és eredmények
  • A hiba valószínűsítő oka
  • Ajánlott telepítési utasítások

Néhány hidraulikus henger és szervo aktuátor márka, amellyel foglalkozunk és amelyet javítunk: Anker-Holth, Boxtel-Holland, Caterpillar, Graco, Hanna, Hydroline, Instrom, Kress, Komatsu, Lynair, Miller Milwaukee, MTS, Moog, Nopak, Rexroth, Sheffer, Tomkins stb.

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Hidraulikus henger javítása

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése