Minőségi javítások immáron 30 éve

Hidraulika javítása

A K+S olyan tesztrendszereket fejlesztett ki és épített, amelyek segítségével a javított komponensek terhelés alatt megfelelően tesztelhetők.

Magasan képzett műszaki specialistáink elkötelezettek az iránt, hogy ügyfeleink számára minőségi javítási munkákat végezzenek a hidraulikus alkatrészeken.

Az általunk kínált hidraulikus javítási szolgáltatások közé tartoznak:Hydraulic Repair

 • Hidraulikus henger javítása
 • Hidraulikus szivattyú javítása
 • Hidrosztatikus meghajtások
 • Motorok
 • Forgó aktuátorok
 • Arányos szelepek
 • Szervoszelepek
 • Egyéb ipari hidraulikus elemek

Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, magasan képzett műszaki szakembereink elkötelezték magukat arra, hogy ügyfeleinknek minőségi munkát végezzenek a hidraulikus szivattyúk, motorok, hengerek, forgó aktuátorok, arányos szelepek, szervoszelepek és egyéb ipari hidraulikus alkatrészek javítása során. A K+S olyan tesztrendszereket fejlesztett ki és épített, amelyek segítségével a javított komponensek terhelés alatt megfelelően tesztelhetők. A javítási munkák befejeződését követően minden egyes tételt szigorúan tesztelünk a kifejezetten erre a célra tervezett tesztállomásokon, hogy ellenőrizhessük a megfelelő működésüket, valamint azt, hogy teljesítik-e az OEM-specifikációkat vagy meghaladják azokat.

Hidraulikus szivattyúk és fúvóberendezések

K+S Services egy ISO-tanúsítvánnyal rendelkező vállalat, amely ipari javítási szolgáltatásokat például hidraulikus alkatrészek javítását, hegesztés javítását stb. kínálja. Függetlenül attól, hogy a hidraulikus szivattyú vagy a fúvóberendezés milyen méretű, mérnökeink biztosítják a szükséges szolgáltatásokat a berendezés helyreállításával vagy felújításával, annak érdekében, hogy működése ismét megfeleljen az OEM előírásoknak. A javítás befejezése után alaposan teszteljük berendezéseit terhelés alatt, hogy imitáljuk annak valós alkalmazását. A tesztberendezésünk gyár által jóváhagyott és rendszeresen kalibrálva van az ANSI szabványoknak megfelelően a pontosság fenntartása érdekében. Az alábbi hidraulikus szivattyúk mindegyikét javítjuk:

 • Denison (46, 500, 600, 700, 800, 900, minden DFC sorozat, Gold Cup sorozat, P1F, P1V, P2F-V, P3F-V, PA, PF PV, PXX, TDC, TED, TE, TS, TME TMG, World Cup sorozat.)
 • Oilgear (A, AN, BD, C, D, DN, F, HG, H, Hydura PVAK, PVLK, PVK, PVT)
 • Racine (20-L, 80-L, C-11, PSV, PVB, PVF, PVK, PVQ, PVR, PVS, PVT)
 • Rexroth
 • Vickers (2520V, 3525V, 4525, minden PVB sorozat, minden PVQ sorozat, minden PVE sorozat, PV 2003, PV 2008, PV 2012, PV 2020, PV 2032, PV 2050, PV 2125, PV 2200, V-108, V-134, V-138, V-144, V-400, V-468, V-5230, VC-108, VC-138, VC-148)

Hidrosztatikus meghajtások

Hydraulic Repair serviceA K+S Services tudja, hogy a hidrosztatikus meghajtók a berendezés egyik legfontosabb alkotóelemei, és megfelelően és zökkenőmentesen kell működniük. Ha meghibásodnának, akkor biztos lehet benne, hogy a gyár által képzett szerviztechnikusaink a következő márkájú hidrosztatikus meghajtókat képesek javítani:

 • Eaton
 • Kubick
 • Sundstrand
 • Vickers

Motorok és forgó aktuátorok

K+S Services több mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik a Cincinnati, Denison, Fujitsu, Rexroth, Staffa, Sundstrand és Vickers motorok és a forgóhajtóművek szervizelésében, javításában, helyreállításában és felújításában.

A hidraulikus javítási szolgáltatások során csak OEM gyártmányú alkatrészeket használunk. Ha van régebbi berendezése, amelyhez a megfelelő motor már nem áll rendelkezésre, akkor saját magunk is legyárthatjuk vagy legyártathatjuk azt. Akárhogy is, biztos lehet benne, hogy motorja az OEM rajzok pontos specifikációi szerint készül el.

Hidraulikus henger javítás és szervoszelepek

Ha a hidraulikus henger javítására van szüksége, akkor nem érdemesebb olyan vállalatot megbízni, amely irigylésre méltó múlttal rendelkezik a magas színvonalú javítás, megbízható szolgáltatás és hatékony megoldások terén? Pontosan ezt nyújtja a K+S Services minden nap. Megbízható, szigorúan tesztelt javításokat végezünk, amellyel megszűnhetnek a leállások és a termelési folyamatok újrahasznosíthatók és maximális hatékonysággal működhetnek. Az összes javítási munkánkra 12 hónap üzemidő-alapú jótállást adunk.

A hidraulikus hengerek és szervoszelepek néhány márkája, amelyekkel gyárak által képzett hidraulikus alkatrészeket javító szakembereinknek javítási tapasztalata van: Anker-Holth, Boxtel-Holland, Caterpillar, Graco, Hanna, Hydroline, Instrom, Komatsu, Kress, Lynair, Miller, Milwaukee, Moog, MTS, Nopak stb.

Felelősség és megbízhatóság

A K+S Services-nél hidraulikus alkatrészeket javító szakembereink arra törekszenek, hogy a javított vagy felújított alkatrészeket kivételes működési állapotban kapja vissza. Nem csak megfelelnek az OEM előírásoknak, vagy meghaladják azokat, hanem az eredeti nyomásértékeiknek megfelelően is teljesítenek. Javítási és tesztelési jelentést készítünk, amely során ellenőrizzük a következőket:

 • Azonosítjuk az Ön alkatrészének problémáit.
 • Azonosítjuk az alkatrész meghibásodásának valószínűsíthető okát.
 • Megjavítjuk, felújítjuk vagy kicseréljük az Ön alkatrészét.
 • Teszteljük az eredményeket.

A javított vagy felújított alkatrészekhez ajánlott telepítési útmutatást is nyújtunk.

Hatalmas raktárkészlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart felújított alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is tudjon támogatást nyújtani. Tehát ha vészhelyzetben van, mert ragaszkodik egy olyan alkatrészhez, amelyet az OEM már nem támogat, akkor valószínűleg megoldást tudunk találni a problémájára. Mindegyik felújított alkatrészt zárt környezetben teszteljük, mielőtt elküldenénk Önnek, hogy készen álljon arra, hogy a szállítás után azonnal telepíthesse berendezésébe.

A fent felsorolt és sok egyéb más ok miatt, ha valamilyen hidraulikus alkatrész javítására, van szüksége, hívja a K+S Services-t a 1-800-542-1331 telefonszámon, vagy töltse ki online űrlapunkat. Képviselőnk egy munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Hidraulika javítása

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése