Minőségi javítások immáron 30 éve

Mechanikus komponensek

ISO-tanúsítvánnyal rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy minőségi javított alkatrészeket és újragyártási megoldásokat kínálhassunk az Ön mechanikus komponenséhez. Magasan képzett munkatársaink megfelelően elvégzik a ránk bízott munkát.

A K+S a mechanikus divíziójában is az elektronikai csoportjában alkalmazotthoz hasonló koncepciót vezetett be.

Magasan képzett műszaki specialistáink elkötelezettek az iránt, hogy ügyfeleink számára minőségi javított alkatrészeket, illetve újragyártási szolgáltatásokat nyújtsanak hidraulikus szivattyúkkal, motorokkal, hengerekkel, forgó aktuátorokkal, arányos szelepekkel, szervoszelepekkel, fogaskerekes hajtóművekkel, fordulatszám-csökkentő áttételekkel, fékszerelvényekkel, aktuátorokkal, valamint egyéb ipari hidraulikus/mechanikus tételekkel kapcsolatban.

A K+S az évek alatt olyan tesztrendszereket fejlesztett ki és épített, amelyek segítségével a megjavított/újragyártott komponensek terhelés alatt megfelelően tesztelhetők. A javítási munkák befejeződését követően minden egyes tételt szigorúan tesztelünk a kifejezetten erre a célra tervezett tesztállomásokon, hogy ellenőrizhessük a megfelelő működésüket, valamint azt, hogy teljesítik-e az OEM-specifikációkat.

 • A jelenlegi és az elavult komponensek javítása
 • Minden javított alkatrészre üzemidő-alapú jótállás
 • Az újragyártott alkatrészekre az új alkatrészekével egyenértékű jótállást adunk
 • Szükség szerint prioritásos vagy sürgősségi szervizelést is vállalunk
 • Dinamikus terhelési teszt
Mechanikus komponensek
  Vásárlás, javítási munkák megrendelése

  Készlet

  A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

  Készlet
  ISO Tanúsított

  Tanúsított javítási folyamat

  Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

  Tanúsított javítási folyamat

  Képviselő keresése

  Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

  Erőforrások

  A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

  Erőforrások megtekintése