Iparágak

Szerkezetek tesztelése

A K+S Services a zafír technológiával (Sapphire Technology) dolgozik, hogy a szerkezeti teszteléshez használandó visszacsatolási rendszerek kihívást jelentő környezetekben is hosszabb ideig maradhassanak üzemben.

A K+S gondoskodik arról, hogy az Ön gépei képesek legyenek pontosan tesztelni és kiértékelni a szerkezeti szilárdságot.

Az Amerikai Egyesült Államokban a K+S a Star Hydraulics vállalat egyetlen forgalmazója. A Star Hydraulics immáron 30 éve tervez és gyárt tartós, magas minőségű elektrohidraulikus szervoszelepeket és kiegészítő berendezéseket.

A zafír technológiának (Sapphire Technology) köszönhetően a visszacsatolási szerkezet kihívást jelentő környezetekben is hosszabb ideig (jócskán több mint 10^8 ciklus erejéig) maradhat üzemben, és a kialakításánál fogva képes ellenállni a Skydrol folyadékoknak, a glikolos víznek, a foszfát-észtereknek, valamint a szélsőséges (-45 Celsius-fokos, valamint +145 Celsius-foknál jóval magasabb) hőmérsékleteknek.

A Star vállalat által gyártott elektrohidraulikus szervoszelepek
  • Egy versenytárs által gyártott elektrohidraulikus szervoszelepek
  • A forgó tekercsben található, magas minőségű zafír golyó kiiktatja a golyóhiba kockázatát.
  • A Star nyomatékmotorja több komponensből tevődik össze és így gazdaságosan javítható
  • Rugalmasan igazodik az ügyfelek konkrét követelményeihez
  • Minőség – jótállási arányunk jelenleg 0,05%-on áll
Egy versenytárs által gyártott elektrohidraulikus szervoszelepek
  • A nem forgó tekercsben található volfrám-karbid golyó kimarja a tekercset és deformálódik
  • A versenytárs nyomatékmotorja olyan kialakítású és felépítésű, hogy a javítása költséges
  • Szabványos termékcsalád, amely gyakran nem igazodik az egyedi igényekhez vagy csak kis mértékben kínál speciális változatokat

Az alábbi videó megtekintésével közelebbről is megismerheti a STAR Hydraulics vállalatot:

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet