Iparágak

Acél és ipari

Olyan céget keres, aki ellenáll az acélipar hőjének és nyomásának? A K+S képes a legerősebb acélszerszámok és alkatrészek javítására.

A K+S több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik minden típusú AC / DC frekvenciás és szervo meghajtó javításában.

Mérnöki csoportunkban több mint 100 dedikált tesztállványt terveztünk a minőségi javítás biztosítása érdekében. Ezenkívül kialakítottunk egy speciális dinamométert, amely lehetővé teszi, hogy két motor egymással szemben működjön. Ennek keretében dinamikus terhelési tesztet végzünk, hogy a teljesítmény- és szabályozási értékeket pontosan a megfelelő szintekre állítsuk be.

Egyéb acélipari berendezések, amelyek javítunk:

  • Vákuumszivattyúk
  • Fúvóberendezések
  • Sebességváltók
  • Szervoszelepek
  • PLC-k
  • HMI-k
  • Ipari vezérlők
  • Motorok és szervomotorok
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése