Iparágak

Szimuláció

A K+S Services több évtizede javítja ipari, kereskedelmi, hadiipari és szórakoztatóipari vállalatok szimulációs berendezéseit és rendszereit.

A K+S az ipari, kereskedelmi, hadiipari és szórakoztatóipari vállalatok számára is nyújt szolgáltatásokat.

Képzett technikusaink tisztában vannak azzal, hogy mennyire fontos teljesíteni a pontos követelményeket és a szimulációs berendezésekre vonatkozó üzemi igényeket. A K+S az újraépítési folyamat során kizárólag az OEM által gyártott alkatrészeket használ.

Ha az eredeti alkatrészek vagy komponensek már nem érhetők el, akkor a K+S legyártja vagy legyártatja a szükséges komponenseket az OEM-rajzokon található pontos specifikációk alapján.

Iparágvezető jótállás

10 év jótállás:
Emelőlábak, aktuátorok, kontroll terhelőegységek

5 év jótállás:
Minden szervoszelep, szivattyú és hajtómű

Professzionális szolgáltatások:

 • Csuklószerkezetek javítása
 • Teljes mozgásvezérlő bázis újraépítése/újragyártása
 • Önálló aktuátorok javítása/újraépítése
 • Önálló lábak javítása/újraépítése
 • Hajtóművek tervezése és újraépítése
 • Szervoszelepek javítása/szervizelése
 • Megszakító szelepek javítása/szervizelése
 • Kontroll terhelési aktuátor újraépítése
 • Hidraulikus szivattyú és motor javítása/újraépítése
 • Részletes hibaelemzési jelentés minden egyes egységhez
 • A végső tesztre vonatkozó információk/jelentés
 • Tápegységek és áramköri kártyák javítása
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése