Iparágak

Élelmiszerek és italok

A K+S Services számos élelmiszer- és/vagy italgyártó vállalattal dolgozott és dolgozik együtt azon, hogy minőségi szolgáltatásokkal és támogatással elősegítse a csomagolási és termelési igényeik kielégítését.

Termékei biztonsága és minősége érdekében forduljon bátran a K+S vállalathoz javítási igényeivel kapcsolatban.

A K+S Services a termelési és a csomagolási folyamatok során használt különféle komponensek megjavításával támogatja az élelmiszer- és/vagy italgyártó vállalatokat. Tudjuk, hogy mennyire fontos azoknak az élelmiszereknek és italoknak a biztonsága és megfelelő kezelése, amelyeket a fogyasztók később majd a kezükbe fognak, ezért elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy magas minőségű javítási szolgáltatások és cserealkatrészek biztosításával segítsünk Önöknek fenntartani folyamataik magas minőségi színvonalát.

Vállalatunk 30 év tapasztalattal rendelkezik, így magasan képzett technikusaink sokféle általános elektronikus komponenst képesek megjavítani. Képesek vagyunk tesztpadon dinamikusan tesztelni a különféle komponenseket, legyen szó erősítőkről, hőszabályozókról, fényfüggönyökről, illetve hagyományos vagy szünetmentes tápegységekről. A K+S megfelelő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy versenyképes áron minőségi javítást végezzen.

Ebben az iparágban a következő komponenseket szervizeljük:

 • PLC-k
 • Folyamatszabályozók
 • Szervoszelepek
 • Robotok
 • Elektronika
 • Hőszabályozók
 • Szervomotorok
 • Változtatható frekvenciájú meghajtók
 • Váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) motorok
 • Váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) hajtóművek
 • Arányos szelepek
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése