Iparágak

Építőipar

A K+S Services világszerte minőségi szolgáltatásokat és támogatást nyújt építőipari vállalatoknak a nehézüzemi gyártási igényeik kielégítésének az elősegítése érdekében.

Az építőipari szereplők kiszolgálása a nehézüzemi igényeikhez illő megoldásokkal.

A K+S teljes körű szervizkapacitással képes megjavítani MIG (fémelektródos, védőgázos), TIG (volfrámelektródos, védőgázos) és ellenállás-hegesztőgépek vezérlési elemeit. Hegesztési vezérlőkkel foglalkozó laboratóriumunk iparágvezető javítási és tesztelési lehetőségeket kínál. Szakértelmünk sokféle hegesztési vezérlőre kiterjed. A működőképesség és a tartósság ellenőrzése érdekében ‘zártláncú’ teszteket hajtunk végre terhelt állapotban. A javítási folyamat során olyan rendszereket használunk, amelyek a tervezésüknél fogva képesek reprodukálni az üzemi környezetben fellelhető tényleges üzemi körülményeket. Technikusaink gyári képzésben és tanúsításban részesültek, hogy a jótállásos és nem jótállásos igényeket egyaránt ki bírják elégíteni. Továbbá a K+S Southgate városában található létesítménye a Hitachi, a Nippon, a Miller Electric, valamint a Lincoln Electric vállalat hivatalos szervizközpontjaként is működik.

Észak-Amerikában a K+S az egyetlen gyárilag kijelölt hivatalos szervizközpont a Nippon csaphegesztő berendezésekre vonatkozóan. Gyárilag képzett technikusaink jól értenek ezen berendezések üzemeltetéséhez és javításához. Továbbá tőlünk a Nippon csaphegesztő berendezések fogyóalkatrészei is beszerezhetők. Ezenkívül Hitachi, Yaskawa és Panasonic hegesztőberendezések javításával is foglalkozunk.

Lincoln Electric-termékek:

 • Tápforrások
 • TIG (volfrámelektródos, védőgázos) hegesztőberendezések (GTAW)
 • MIG (fémelektródos, védőgázos) hegesztőberendezések
 • Motorhajtású
 • Huzalelőtolók
 • Hegesztőpisztoly-tisztító dörzsárak

Miller Electric-termékek:

 • Tápforrások
 • TIG (volfrámelektródos, védőgázos) hegesztőberendezések (GTAW)
 • MIG (fémelektródos, védőgázos) hegesztőberendezések
 • Motorhajtású
 • Huzalelőtolók
 • Hegesztőpisztoly-tisztító dörzsárak
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése