Iparágak

Repülés és űrhajózás

A K+S Services országszerte minőségi szolgáltatásokat és támogatást nyújt a repüléssel és/vagy űrhajózással foglalkozó gyártóknak a berendezéseikkel és a megmunkálással kapcsolatos igényeiknek a kielégítésének az elősegítése érdekében.

A K+S segít a repüléssel és űrhajózással foglalkozó gyártóknak csökkenteni a termelésleállási időket vagy akár meg is előzni a termelésleállásokat, amikor probléma merül fel.

Az ország legnagyobb repülési és űrhajózási vállalatai a motoroktól és lapátoktól kezdve a törzsekig és a vázakig bezárólag sokféle komponenst gyártanak a repülőgépek vázaihoz és rendszereihez. A sugárhajtású motoroktól az űrrepülőgépekig sokféle gépnek kell folyamatosan optimális állapotban lennie ahhoz, hogy a gyártási folyamatok folyamatosan és gördülékenyen mehessenek. Legyen szó egy OEM gyártóról vagy egy beszállítóról, a K+S Services segít Önnek, hogy a repülési és/vagy űrhajózási projektjei folyamatosan és gördülékenyen mehessenek.

Mivel számos típusú komponens már évek óta használatban van az iparágban, nem ritka, hogy néhány repülési és/vagy űrhajózási gyártóvállalatnál elavult vagy idejétmúlt berendezésekkel lehet találkozni. A K+S egyedülálló helyzetben van, hiszen képes megjavítani és kicserélni számos elavult alkatrészt, hogy a vállalatok teljes gépek kicserélése nélkül fenntarthassák a folytonos üzemet. A megtakarított idő és pénz kritikus fontosságú a vállalat gördülékeny működéséhez.

A következő komponensek javításával foglalkozunk:

  • Hidraulikus alkatrészek
  • Szervoszelepek
  • Orsók
  • Robotok
  • Motorok és szervomotorok
  • PLC-k
  • Hajtóművek
  • Kijelzők, CRT-k és HMI-k
  • Tápegységek
  • Általános elektronikus komponensek
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése