Minőségi javítások immáron 30 éve

Robotvezérlők és programozási kézivezérlők (teach pendantok)

ISO-tanúsítvánnyal rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy az Ön robotvezérlőit és programozási kézivezérlőit megjavítsuk. Ezt a folyamatot amerikai és japán interfészvezérlőkkel egyaránt elvégezzük.

Robotjának minden egyes komponensét diagnosztizáljuk, megjavítjuk és robottesztelési cellánkban rendszerteszteljük, így biztosítva, hogy azok megfelelően működhessenek az Ön rendszerében.

Hajtóművekkel, motorokkal, rendszerkártyákkal, kezelői panelekkel és programozási kézivezérlőkkel kapcsolatban is tudunk segíteni.

50 robotmanipulátort és vezérlődiagnosztikai rendszert telepítettünk annak érdekében, hogy lehetővé tegyük sokféle robotkomponens teljes körű funkcionális és zártláncú tesztelését. Az általunk kezelt elektromos eszközök körébe tartoznak például a processzorok, a tengelyek, a kommunikációs kártyák, a programozási kézivezérlők, a tápegységek, a szervohajtóművek, a bemeneti/kimeneti (I/O) modulok, valamint a kezelői kijelzőpanelek.

Továbbá különféle mechanikus elemeket is szervizelünk, ideértve például a fogaskerekes hajtóműveket, a kiegyensúlyozó gépeket, a csuklószerelvényeket, valamint a szervomotorokat is. Ezek a diagnosztikai rendszerek teljes terheléssel, többször is tesztelik az Ön javítandó robotkomponenseit.

A legismertebb gyártók listája a teljesség igénye nélkül:

  • Fanuc
  • Nachi
  • Kawasaki
  • Motoman
  • ABB
  • Kuka

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Robotvezérlők és programozási kézivezérlők (teach pendantok)

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése