Minőségi javítások immáron 30 éve

Programozható logikai vezérlők (PLC-k)

A K+S az iparág legszélesebb körű PLC gyártmányait és modelljeit javítja.

A K+S több mint 300 teljesen funkcionális tesztállomással rendelkezik, amely lehetővé teszi a technikusok számára, hogy minden javítást teljes körűen teszteljenek.

Így lehetőség nyílik arra, hogy szimuláljuk, hogy az egység miként fog működni az üzemi környezetben, és így ellenőrizhetjük, hogy a hőmérséklet emelkedésekor jelentkeznek-e hibák.

A padon végzett teszteken túl olyan high-tech megközelítést alkalmazunk, amely magában foglalja a „hot boxok” tesztállványainak építését, és a PLC komponensek dinamikus tesztelését a tényleges vezérlőkkel, terhelés alatt, és olyan környezeti körülmények között, mint például a gyár.

Megtaláljuk a hibákat, kijavítjuk azokat, újra teszteljük a komponenst, hogy ellenőrizzük a működést, és 72 órán keresztül beégetjük őket.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése