Minőségi javítások immáron 30 éve

Hegesztés javítása / Hegesztésvezérlés

A K+S Services többi szakterületéhez hasonlóan a hegesztési komponensekkel foglalkozó laboratóriumunk is iparágvezető hegesztőgép-javítási szolgáltatásokat kínál.

A K+S Services sokféle hegesztési vezérlővel foglalkozik. A működőképesség és a tartósság ellenőrzése érdekében teljes körű dinamikus teszteket hajtunk végre terhelt állapotban.

A hegesztés-javítási folyamat során olyan rendszereket használunk, amelyek a tervezésüknél fogva képesek reprodukálni az éles környezetben fellelhető tényleges üzemi körülményeket.

Welding machine repair servicesGyárilag képzett hegesztőgép-javító technikusaink többéves tapasztalattal rendelkeznek sokféle hegesztési vezérlő, huzalelőtoló, plazmavágó, hegesztőpisztoly-dörzsár/-tisztító, tápforrás és az imént felsoroltakhoz kapcsolódó egyéb hegesztő-berendezések javítása és tesztelése terén. A megfelelő működés biztosítása érdekében az összes javított hegesztő alkatrészt terhelés alatt teljes körűen teszteljük.

A hegesztőgép és hegesztő berendezés-javítási folyamat során olyan rendszereket használunk, amelyek a tervezésüknél fogva képesek reprodukálni az éles környezetben fellelhető tényleges üzemi körülményeket.

A K+S teljes körű szervizkapacitással képes megjavítani MIG (fémelektródos, védőgázos), TIG (volfrámelektródos, védőgázos) és ellenállás-hegesztőgépek vezérlési elemeit. A K+S hegesztő rendszerekkel foglalkozó laboratóriumunk iparágvezető javítási és tesztelési lehetőségeket kínál. A K+S tapasztalattal rendelkezik a hegesztési rendszerek sokféle elemének elemzése és javítása területén, és terhelés alatt végzi el a rendszer tesztelését a funkcionalitás és a tartósság ellenőrzése céljából. A javítási folyamat során olyan rendszereket használunk, amelyek a tervezésüknél fogva képesek reprodukálni az üzemi környezetben fellelhető üzemi körülményeket.

A K+S Services Lincoln, Miller, Hitachi és Nippon hivatalos szerviz központ. Southgate városában található létesítményünk a Fronius hegesztő alkatrészeinek javítására is jogosult hivatalos partner.

A legismertebb gyártók listája a teljesség igénye nélkül:
 • Hitachi – gyár által engedélyezve: minden modell.
 • Miyachi: CS-1300, CY-150A, SD-815 vezérlők és minden kapcsolódó monitor./li>
 • Dengensha: Decomstar 20, 30 & 70, RWC-9000-Ty-18, RWI-9100-Ty-13/14, Fuw-IRWC-GT2.
 • Miller – hivatalos szervizközpont: Southgate, MI and Lawton, OK. Minden huzalelőtoló, minden Miller energiaforrás, Arc Pac 350, Syncrowave 200, 70 sorozatú huzalelőtolók, Bobcat 250, Millermatic 212, Spectrum 375 és Deltaweld 452.
  Arc Pac 350
 • Hobart: 70L sorozat, minden Hobart energiaforrások, Megacon 110.
 • Panasonic: AAII 350/500, AE-350/500, KF-350/500BC300, YC-200BC1, YC-300BC1, YD-350AE1, YD-350HM2, YD-500HM2.
 • Weltronic: U60 hegesztő időzítők, TB91 és TB96 vezérlők.
 • Lincoln – hivatalos szervizközpont: Southgate, MI and Lawton, OK. Minden Lincoln enrgiaforrást javítunk, NA-3S, NA4, LN-9, Power Wave 450. Hegesztő-javító szervizközpont vagyunk a teljes Mig, Tig és Arc hegesztő termékek sorozatára vonatkozóan.
 • Nippon: NGRALF 6×20
 • OTC (Daihen): 350 & 500 sorozat, DT-300
 • Sensarc: Minden modell
 • Thermal Arc: Ultima 150 GTS & 300 GTS, PAK SXR, PS30A, WC100B, 185TSW.
 • Robotron: 503 vezérlők, társított I/O és panelek.
 • Nadesco: PH4, PH5 és IWC4 vezérlők.
 • Nadex: Minden modell
 • Fronius – Hivatalos szervizközpont: Southgate, MI. Energiaforrások, huzalelőtolók és vezérlők.
 • WTC / MEDAR: GEN 5 inverterek/időzítők, Cosmos, Decade 5 Series, Technitron, V-50, V-60 & T95 időzítők, U60T-90A, U60T-91A, U60T-92A, U60T-95A, U60T-96A, TB90-P02A, 1000 & 3000 sorozatok
 • Motoman: Arc Master 501 sorozatok: Minden modell, Motoweld sorozatok: Minden modell

Hegesztőgépek javítása

A K+S Services 1982 óta kínál hegesztőgép-javítási, hegesztő javítási és ipari javítási szolgáltatásokat Küldetésünk mindig is az volt, hogy folyamatos minőségügyi fejlesztéseink révén minőségi javítási munkákat, hatásos megoldásokat és hatékony szervizelési lehetőséget kínáljunk ügyfeleink részére.

Széles körű felújított alkatrész-készlet

A hegesztőgép és a hegesztők javításával kapcsolatban jó ha tudja, hogy a K+S Services valószínűleg képes megjavítania berendezést, függetlenül attól, hogy milyen idős. 5 millió USD értékű többletkészletet tartunk felújított alkatrészekből, hogy a régebbi és/vagy elavult berendezésekhez is tudjunk támogatást nyújtani. Biztos lehet benne, hogy az összes felújított alkatrészünket teljes körűen teszteltük zárt környezetben, hogy biztosítsuk azok megfelelő működését, és készen álljanak arra, hogy azonnal szállítás után beszerelhesse őket a berendezésbe.

ISO-tanúsítvánnyal rendelkező javítási folyamat

A K+S Services kialakította az ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkező javítási folyamatunkat a javítások megfelelő elvégzése érdekében. A folyamat során az ügyfélportálon keresztül követheti nyomon alkatrészeit. Pontosabban, a nyolclépéses hegesztőberendezés-javítási folyamatunk az alábbiakból áll:

 1. Átvétel
 2. Értékelés
 3. Árajánlat-készítés
 4. Jóváhagyás
 5. Javítás
 6. Rendszer minőségteszt
 7. Javítási és tesztjelentések
 8. Szállítás

Automatizált rendszer

A hegesztők javításának nagy része teljesen automatizált. Például, amikor megkapjuk az Ön berendezését, beregisztráljuk a javítási rendelés-követő rendszerbe. Ezután vonalkóddal látjuk el alkatrészeit, hogy mi – és Ön is – nyomon tudja követni az egyes eszközöket az ehhez kapcsolódó javítási folyamat során.

Az ügyfélszolgálat képviselője felveszi Önnel a kapcsolatot javítási ajánlatunkkal kapcsolatosan, miután javítást végző műszaki szakembereink befejezték az Ön berendezésének első kiértékelését, hogy meghatározzák a hiba valószínű oka(i)t és a javítási feladatokat. Miután jóváhagyta ajánlatunkat, az automatikus javítási rendeléskövető rendszerünk elküldi az Ön berendezését és javítási megrendelését annak a javító-technikusnak, aki a legjobban ért az Ön alkatrészéhez. Miután elvégeztük a szükséges javításokat és elvégeztük a minőség-ellenőrzési teszteket, a K+S Services ezután a berendezését antisztatikus tasakokba csomagolja, amelyeket habcsomagolás véd, és az ügyfél által meghatározott szállítási követelményeknek megfelelően küldi vissza Önnek. Így a berendezése a megadott helyre szállítás során bekövetkező sérülés nélkül érkezik meg.

Javítási és tesztjelentések

Az általunk kínált hegesztőgép-javítási szolgáltatások részeként a K+S Services minden visszaadott alkatrészhez mellékel egy javítási és tesztjelentést, amely a következőket tartalmazza:

 • Az értékelési folyamat során azonosított probléma/problémák
 • Az összes javított vagy cserélt alkatrész
 • Függetlenül attól, hogy a berendezésnél azonosított probléma/problémák megfelelnek-e azoknak a hibáknak, amelyet Ön elmondott
 • A teszt részletei és időtartama
 • A berendezés meghibásodásának valószínű oka
 • Ajánlott telepítési utasítások

Mint láthatja, a K+S Services minden szakembere elkötelezett amellett, hogy a hegesztő berendezések lehető legjobb javítási szolgáltatásait biztosítsa Önnek. Globális szintű támogatást tudunk nyújtani Önnek az USA-ban, Kanadában, Mexikóban és Európában folyamatosan növekvő számú javítási műveletünknek köszönhetően. Valójában több mint 866 gyártót és több mint 122 000 egyedi cikkszámú alkatrészt támogatunk.

Tehát bármikor, ha bármilyen hegesztő-javítási szolgáltatásra van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a K+S Services vállalattal kényelmes online űrlapjaink kitöltésével.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Hegesztés javítása / Hegesztésvezérlés

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése