Minőségi javítások immáron 30 éve

Ipari elektronikus komponensek javítása

ISO-tanúsítvánnyal rendelkezünk az elektronikus alkatrészek javítása területén az ipari elektronikai javítási folyamat megfelelő végrehajtásának biztosítása és az alkatrészek lehető legjobb állapotban történő leszállítása érdekében.

Olyan elektronikus alkatrészeket javítunk, amelyek terhelés alatt megfelelően tesztelhetők a munkapadon.

industrial electronics repair

Az amerikai kisvállalkozások és nagyvállalatok minden nap berendezéseikre támaszkodnak, hogy vállalkozásukat folyamatosan működtethessék.

Akár egy gép hibás működése is problémákat okozhat a futószalagon, megszakíthatja az ügyfelek szolgáltatásait vagy néhány napra leállíthatja a vállalkozást. Ez nem csak kiesett időt, hanem pénzt is jelent. A proaktív üzletemberek gondoskodnak arról, hogy beütemezzék a berendezések rendszeres karbantartását. Ugyanakkor megbízható vállalkozókat hívnak az ipari elektronikai javítások elvégzése érdekében.

Mit tehet Önért a K+S Services?

Magasan képzett, ipari elektronikai javítást végző szakembereink széles körű képzésben részesültek a vállalata által használt elektronikai berendezések széles skáláját érintően. Rendelkezünk az ilyen elemek teszteléséhez szükséges eszközökkel is. Az elmúlt 30 évben megtanultunk együttműködni számos különböző márkával, legyen az külföldi vagy belföldi. Képesek vagyunk dinamikusan tesztelni az alkatrészeket az erősítőktől a hőmérséklet-szabályzókon és fénysorompókon át a tápegységekig és az UPS-eszközökig. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a főbb kategóriákat, amelyekkel elektronikai javítási szolgáltatások nyújtásakor foglalkozunk:

 • Jeladók
 • Erősítők
 • Fénysorompók
 • Tápegységek
 • Hőmérséklet-szabályozók
 • Monitorok / kijelzők / terminálok / CRT-k
 • Hegesztők, hegesztőgépek és hegesztőberendezések

Erősítők: Néhány gyártó, amely erősítőivel foglalkozunk: Bogen, Crown, Fanuc, Indramat, Mitsubishi, Rauland-Borg Corp., Sciaky és Yaskawa.

Jeladók: Accu-Coder, Allen Bradley, Autotech, Dynamic Research, Dynapar, Heidenhain, T&R Electronics, Yaskawa stb.

Fénysorompók: Allen Bradley, Banner, Data Instruments, Dolan Jenner, Safe Scan, Shadow, STI és Triad.

Hőmérséklet-szabályozók: Athena, Barber Coleman, D.M.E., Eurotherm, Leeds & Northrup, Heidenhain, Omega, Watlow stb.

Tápegységek: Abbot, AC-DC, Acopian, B&K Precision, Cincinnati, DEC, Fanuc, General Electric, Hewlett Packard, Indramat, Lambda, LH Research, NCR, Powermate, Siemens, Slo-syn, Sola, Unimate és Yaskawa.

Az elektronikus javítás előnyei

A nagyvállalatok gyakran gondként tekintenek a javításokra. Aggódnak amiatt, hogy a berendezés vagy a gép alkatrésze később további problémákat okozhat, ezért eladják vagy leselejtezik és valami újabbra cserélik. A kisebb vállalatoknak erre nincs mindig lehetőségük. Még ha ezt meg is tudnák valósítani, a költségek feletti kompromisszum valószínűleg nem érné meg. Íme néhány ok arra, hogy miért lehet előnyös egy javítást végző céggel való szoros együttműködés.

 1. Takarítson meg pénzt. Ha valaha volt olyan autója, ahol a sebességváltó vagy a motor elromlott, akkor a szerelője valószínűleg azt mondta, hogy vásároljon inkább új autót. Egyes berendezések és gépalkatrészek olyanok, mint az autó motorja és sebességváltója, de nem mindegyik. Időnként a kisebb javítások meghosszabbíthatják a berendezés élettartamát még több év használatot biztosítva, amíg meg nem engedheti magának a cserét.
 2. Takarítson meg időt. A berendezések javítása gyakran időigényesnek tűnik. Tudja, hogy mi lehet ennél még időigényesebb? Az új berendezések telepítése, a szoftver frissítése és a kapcsolódó alkatrészek újabbra cserélése néhány órától akár hónapokig is eltarthat a bonyolultságtól függően. A javítás néhány perctől néhány óráig tarthat, majd a lehető leggyorsabban visszaküldve használható az alkatrész.
 3. Kerülje el a betanítást. A modernizálás egyik költsége, amelyet sok vállalkozás nem vesz figyelembe, a betanulási görbe. Az új gépek használata papíron jól hangzik, de a teljes munkaerő átképzése a felhasználásukhoz időbe telik. Ezidő alatt a munkavállalók költséges hibákat követhetnek el, vagy csak lelassíthatják a folyamatot. A régi berendezés megtartása és fokozatos frissítése elősegíti a probléma megoldását.
 4. Tartson kéznél pótalkatrészeket. Előfordul, hogy ügyfeleink javítási szolgáltatásokat igényelnek birtokukban lévő további gépekre vagy alkatrészekre. Még akkor is, ha vadonatúj berendezése van, érdemes pótalkatrészeket kéznél tartani arra az esetre, ha más gépek meghibásodnának. Ha van helyettesítő alkatrész, akkor a folyamat nem áll le akkor sem, ha valamelyik fontos alkotórész nem működik.
 5. Óvja a természetet. A fogyasztás és a „javítás helyett inkább lecserélés” megközelítés a vállalkozások és a magánélet területén azt eredményezi, hogy a hulladéklerakókban gyakran több a szemét, mint amennyit képes kezelni. Míg a javítások csak az elkerülhetetlen késleltetését szolgálják, mindazonáltal hozzájárulnak a hulladékgazdálkodási rendszerekre és a környezetükre nehezedő nyomás csökkentéséhez.

Miért dolgozzon velünk?

A K+S Services-nél több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezünk ügyfeleink számára nyújtott karbantartási és javítási szolgáltatások területén. Különösen képzettek vagyunk az ipari elektronika javításában, és 12 hónapos garanciát vállalunk az elvégzett munkákra. Függetlenül attól, hogy az erősítők vagy a jeladók javításában van szüksége segítségre, készséggel állunk rendelkezésére. Használja a kapcsolatfelvételi űrlapot, hogy árajánlatot kérjen még ma, és berendezései újra üzemképesek legyenek.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Ipari elektronikus komponensek javítása

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése