Minőségi javítások immáron 30 éve

CNC-vezérlők

A K+S Services büszke a dinamikus tesztrendszerek teljes körére, és ez alól a CNC laboratóriumunk sem kivétel.

A K+S Services széles körű javítási és diagnosztikai teszteket kínál számos központi elektronikai CNC rendszer-komponenshez, mint például a processzorhoz, a memóriához, a tengelyhez, a kommunikációhoz, az I/O interfészhez és a perifériás vezérlőkártyákhoz.

Ezenkívül a CNC laboratóriumunk minőségi javítási és tesztelési támogatást nyújt a CNC tápegységekhez, szervo és orsó meghajtókhoz, video kezelőpanelekhez, kazettabetöltőkhöz és más programtároló eszközökhöz is. A CNC-diagnosztikai tesztek ilyen teljes sora szakképzett szerviztechnikusainkkal minden alkalommal minőségi javítást biztosít!

Az általános CNC-vezérlők gyártói közé tartoznak, de nem kizárólagosan:

  • GE Fanuc
  • Allen Bradley
  • Landis
  • Yaskawa
  • Cincinnati Milacron
  • Okuma
  • Mazak

Minden iparágban használt CNC rendszerrel foglalkozunk. Mint mindig, a javított egységeket dinamikus terhelés alatt teszteljük valós zárt hurkú alkalmazásokban.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

CNC-vezérlők

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése