Minőségi javítások immáron 35 éve

AC / DC - Servo Drive Javítás

Mi nemcsak meghajtjuk a hajtóműveket, hanem egy olyan speciális dinamométert is terveztünk, amelyben két motor egymással szemben dolgozik.

A váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) frekvenciaváltókat, valamint a visszacsatolásos szervohajtóműveket megjavítjuk, majd terhelt állapotban teszteljük.

ISO-tanúsítvánnyal rendelkezünk az Ön váltakozóáramú (AC) vagy egyenáramú (DC) hajtóműveinek a javítására vonatkozóan. Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a folyamatot megfelelően hajtsuk végre és az Ön alkatrészeit kiváló állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ennek keretében dinamikus terhelési tesztet végzünk, hogy a teljesítmény- és szabályozási értékeket pontosan a megfelelő szintekre állítsuk be.

Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan gyártót, akiket jelenleg globálisan támogatunk javító laboratóriumainkban.

 • ABB
 • AC Technologies
 • AEG
 • Allen Bradley
 • Bosch
 • Camco
 • CMC

 • Eaton/Dynamic
 • Emerson
 • Fanuc
 • FATA AGV
 • Fenner
 • Fincor
 • Fuji

 • GE Fanuc
 • GE
 • Indramat
 • Mitsubishi
 • Panasonic
 • Siemens
 • Yaskawa

A váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) frekvenciaváltókat, valamint a visszacsatolásos szervohajtóműveket megjavítjuk, majd terhelt állapotban teszteljük.

ISO-tanúsítvánnyal rendelkezünk az Ön váltakozóáramú (AC) vagy egyenáramú (DC) hajtóműveinek a javítására vonatkozóan. Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a folyamatot megfelelően hajtsuk végre és az Ön alkatrészeit kiváló állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ennek keretében dinamikus terhelési tesztet végzünk, hogy a teljesítmény- és szabályozási értékeket pontosan a megfelelő szintekre állítsuk be.

Váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) hajtóművek javítása, amelyre számíthat

dc drive repairIdővel a vállalkozás zökkenőmentes működéséhez elengedhetetlen az alapvető elektronikus alkatrészek javítása. Még a legjobban elkészített és tervezett alkatrészek is elkopnak, különösen akkor, ha vállalkozása általában nagy mennyiségben végez gyártást. De kiben lehet megbízni, ha az AC és DC hajtóművek javítására keres valakit? A K+S Services globális jelenléttel és több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik, megbízható szolgáltatást nyújt, amelynek köszönhetően szerte a világon számos gyártó tiszteletét vívta ki.

Cégünket az különbözteti meg a többi szolgáltatótól, hogy mindig törekszünk az innovációra. Nem csak AC és DC motorok javítását kínáljuk, hanem azt is biztosítjuk, hogy az alkatrészek maximális hatékonysággal működjenek, miután a javítások befejeződtek. Ezt több teszt elvégzésével biztosítjuk, ami túlmutat más elektronikai javító cégek által végzett teszteken. Ezek a tesztek nélkülözhetetlenek a teljesítmény meghatározásához, és segítenek a javítást végző csapatnak is a beállítások elvégzésekor. Ezenkívül kifejlesztettünk egy speciális eljárást is, amely az alkatrészek átvételével kezdődik és azzal ér véget, hogy szakértőink minden megfelelő óvintézkedést megtesznek a termék Önnek való visszaküldésekor. Így biztos lehet abban, hogy a fontos alkatrészei mindig kézben jó kezekben vannak.

A berendezés értékelése

Miután a berendezést átvettül, az ISO-tanúsítvánnyal rendelkező javítási folyamatunk első lépése az, hogy kiértékeljük az összes hibát. Noha valószínűleg tudja, hogy a hibás alkatrészek hogyan zavarják meg a munkafolyamatot, lehet, hogy nem ismeri teljesen a meghibásodás mértékét. Ezenkívül egyes alkatrészek a meghibásodás határán lehetnek, ami azt jelenti, hogy azokat a lehető leghamarabb meg kell javítani. Itt jönnek képzett és hozzáértő szakembereink. Alaposan áttekintjük az alkatrészt, hogy pontosan meghatározzuk, hogy mi okozza a meghibásodást. Ez az információ segít a javításhoz szükséges megvalósítási terv megtervezésében és annak eldöntésében, hogy milyen teszteket kell végrehajtani a javítás befejezése után. Itt készül el a Hibaelemzési jelentés és az árajánlat, amely részletesen tartalmazza a javítás költségeit.

A javítási folyamat megkezdődik

Miután elfogadta az árajánlatot, megkezdődik a javítási folyamat. A teljesen meghibásodott alkatrészeket kicseréljük. Ezenkívül a meghibásodáshoz közel eső alkatrészeket is kicseréljük, hogy biztosítsuk a tartós működést és megakadályozzuk a további problémákat. Olyan nyomkövető rendszert is használunk, amely csökkenti a hibák vagy tévedések valószínűségét az alkatrész javítási folyamata során. A zárt környezetben történő tesztelés ebben az esetben a folyamat kulcsfontosságú része. A teszteket úgy terveztük, hogy imitálják a teljesítményt a létesítményében annak biztosítása érdekében, hogy a javításokat hasonló megterhelésnek tegyük, mint amit Önnél kell elviselnie. A teszteket egy meghatározott időtartamon keresztül végezzük el a lehető legpontosabb eredmények biztosítása érdekében.

Átfogó jelentést készítünk

A minőségi szolgáltatás biztosítása mellett szakembereink átfogó jelentést készítenek az elvégzett munkáról. Az első lépés az értékelési folyamat részleteinek áttekintése, amely magába foglalja a talált problémák magyarázatát. Ezután találhatja a kicserélt alkatrészek teljes felsorolását. Ez segíthet nyomon követni ezeknek az alkatrészeknek az életkorát, annak megbecslése érdekében, hogy mikor válhat majd szükségessé a következő javítás. Megkapja a tesztelési folyamat leírását, a kezdeti hiba alapvető okának magyarázatával együtt. Végül részletes utasításokat kap arról, hogy az újonnan javított alkatrészt hogyan kell visszahelyezni a gépébe.

Javítási folyamat, amelyre számíthat, bármi történjen

Akár segítséget keres AC vagy DC szervomotorokkal kapcsolatban, vagy AC hajtómű javítására van szüksége, a K+S Services olyan eszközökkel és ismeretekkel rendelkezik, amely lehetővé teszi a berendezése javítását és újbóli üzemeltetését. Vegye fel velünk a kapcsolatot ma, hogy többet megtudjon a javítási folyamatról, valamint hozzáférjen az alapvető erőforrásokhoz a javítás megértése érdekében. Kényelmes űrlapunk kitöltésével kérjen árajánlatot még ma.


Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

 • Please add image of nameplate or picture of model # to be able to quote you faster.
  Max. file size: 200 MB.
 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

AC / DC – Servo Drive Javítás

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése