Minőségi javítások immáron 30 éve

Váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) hajtóművek

Mi nemcsak meghajtjuk a hajtóműveket, hanem egy olyan speciális dinamométert is terveztünk, amelyben két motor egymással szemben dolgozik.

A váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) frekvenciaváltókat, valamint a visszacsatolásos szervohajtóműveket megjavítjuk, majd terhelt állapotban teszteljük.

ISO-tanúsítvánnyal rendelkezünk az Ön váltakozóáramú (AC) vagy egyenáramú (DC) hajtóműveinek a javítására vonatkozóan. Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a folyamatot megfelelően hajtsuk végre és az Ön alkatrészeit kiváló állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ennek keretében dinamikus terhelési tesztet végzünk, hogy a teljesítmény- és szabályozási értékeket pontosan a megfelelő szintekre állítsuk be.


Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése