Over 30 Years of Quality Repair

Professzionális szolgáltatásaink

K+S Services currently stocks more than 40,000 remanufactured spare parts ready for immediate sale or exchange.

Az után gyártott alkatrésszel kapcsolatos filozófiánk fontos része, hogy minden egyes egységet teljeskörű zártláncú tesztelésnek vetünk alá, így biztosítva a hibátlan működést, illetve, hogy az alkatrész azonnali beépítésre készen áll az Ön berendezésében.

Az Ön megelégedettségének biztosítása végett 1 év teljeskörű garanciát adunk minden egyes értékesített egységhez.

Jelenleg több mint 5 millió $ értékben raktározunk régi, már elavult alkatrészeket. Akár vészhelyzet áll fenn, esetleg olyan alkatrészt keres amelyet a gyártó már nem készít, nem támogat, vagy csak egy új egység vásárlásánál olcsóbb megoldást keres, a K+S Services lehet, hogy tud segíteni.

Emellett abban is tudunk segíteni, ha megszabadulna feleslegessé vált és elavult készleteitől, ha elkerülné a veszélyes hulladék gazdálkodás díjait. A K+S Services felvásárolja ezeket az egységeket egy reális árért. Küldje el Nekünk listáját még ma, és mi lecsökkentjük az Ön számára szükségtelen egységek mennyiségét a K+S díjnyertes után gyártott tartalék alkatrész programja segítségével.

ISO Certified

Certified Repair Process

Our ISO 9001:2015 certified repair process is designed to ensure that all repairs are executed properly, so that all parts are returned to you in excellent working condition. Our customer portal allows you to track and follow your parts through the process. Read more to learn about our eight-step repair process.

The Process

Professzionális szolgáltatásaink

Resources

View All Resources

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory