Over 30 Years of Quality Repair

Servo motorok

With downtime costs rising rapidly in the industry, K+S understands the need for prompt, efficient, and quality service.

Akár egy berendezés servo motorjának javítása, akár egy összeszerelési eljárás, a K+S sürgős javítási szolgáltatást is biztosít.

A legtöbb esetben, a servo motor 24-72 órán belül vissza kerül Önhöz.

A K+S-nél a legkorszerűbb felszerelést és rendszereket használjuk, hogy fenn tudjuk tartani a mai, high-tech servo és servo feedback támogatásának biztosítását. A K+S mérnökök gyárakban képzett és hivatalosan elismert szakemberek, minden, telephelyünkön előforduló felszerelés és folyamat megfelelő működésében és funkcionalitásában jártasak, képzettek. Akár egy servo motor egy szerszámgépből, akár egy servo csavarozó rendszer egy összeszerelő üzemből, technikusaink számítógép támogatott programokat használnak minden egyes alkatrész terhelés alatt, zárt rendszerben történő ellenőrzéséhez a gyártó előírásainak megfelelően.

Minden terheléses tesztfolyamatot számítógép rögzít, és a motor teljesítményéről egy nyomtatott dokumentációt készítünk a sikeres vizsgálat végén.

Azért, hogy lépést tudjunk tartani a mai állandóan változó technológiával, a K+S Services folyamatosan fejleszti és tervezi a teszt berendezéseit illetve rendszereit, hogy alkalmazkodjon a piacon előforduló servo motorok széles választékához!


Motor Testing Dynamometer System

Contact Us

Complete the form and a K+S representative will contact you within 1 business day.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
ISO Certified

Certified Repair Process

Our ISO 9001:2015 certified repair process is designed to ensure that all repairs are executed properly, so that all parts are returned to you in excellent working condition. Our customer portal allows you to track and follow your parts through the process. Read more to learn about our eight-step repair process.

The Process

Servo motorok

Resources

View All Resources

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory