Over 30 Years of Quality Repair

CNC vezérlők

K+S Services prides itself on its full line of dynamic test systems and our CNC lab is no exception.

A K+S javítási és diagnosztizálási szolgáltatásokat kínál a CNC gépek alkatrészeinek széles palettájához, mint a processzor, memória, tengely, kommunikációs egység, I/O interface, vagy éppen periféria vezérlő táblák.

Mind emellett a CNC laborunk minőségi javítási és tesztelési szolgáltatásokkal támogatja a CNC tápegységeit, servo és spindle hajtásait, operátor paneleit és egyéb program tároló egységeit is. Ez a teljes körű CNC diagnosztizációs tesztelés a mérnökeink szakértelmével és hozzáértésével párosítva biztosítja a minőségi javítást minden esetben!

Leggyakrabban előforduló CNC berendezések a teljesség igénye nélkül:

  • GE Fanuc
  • Allen Bradley
  • Landis
  • Yaskawa
  • Cincinnati Milacron
  • Okuma
  • Mazak

Támogatunk minden általános használatú CNC rendszert. Mint mindig, ebben az esetben is minden javított egység dinamikusan tesztelt, terhelés alatt egy zárt rendszerben.

Contact Us

Complete the form and a K+S representative will contact you within 1 business day.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
ISO Certified

Certified Repair Process

Our ISO 9001:2015 certified repair process is designed to ensure that all repairs are executed properly, so that all parts are returned to you in excellent working condition. Our customer portal allows you to track and follow your parts through the process. Read more to learn about our eight-step repair process.

The Process

CNC vezérlők

Resources

View All Resources

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory