Minőségi javítások immáron 30 éve

CNC-vezérlők

A K+S Services büszke a dinamikus tesztrendszerek teljes körére, és ez alól a CNC laboratóriumunk sem kivétel.

A K+S Services széles körű javítási és diagnosztikai teszteket kínál számos központi elektronikai CNC rendszer-komponenshez, mint például a processzorhoz, a memóriához, a tengelyhez, a kommunikációhoz, az I/O interfészhez és a perifériás vezérlőkártyákhoz.

Ezenkívül a CNC laboratóriumunk minőségi javítási és tesztelési támogatást nyújt a CNC tápegységekhez, szervo és orsó meghajtókhoz, video kezelőpanelekhez, kazettabetöltőkhöz és más programtároló eszközökhöz is. A CNC-diagnosztikai tesztek ilyen teljes sora szakképzett szerviztechnikusainkkal minden alkalommal minőségi javítást biztosít!

Az általános CNC-vezérlők gyártói közé tartoznak, de nem kizárólagosan:

  • GE Fanuc
  • Allen Bradley
  • Landis
  • Yaskawa
  • Cincinnati Milacron
  • Okuma
  • Mazak

Minden iparágban használt CNC rendszerrel foglalkozunk. Mint mindig, a javított egységeket dinamikus terhelés alatt teszteljük valós zárt hurkú alkalmazásokban.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

K+S Services Reviews

"5 Stars!"
Michal G. 9/18/2018

ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

CNC-vezérlők

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet