Over 30 Years of Quality Repair

Robot vezérlők & manipulátorok

We are ISO-Certified to repair your robot controllers and teach pendants. We perform this process with both American and Japanese interface controls.

Minden egyes robot alkatrésze diagnosztizálva, javítva és teljeskörűen tesztelve van ezekben, biztosítva ezzel, hogy az egység hibátlanul működik az Ön gyárában.

Javítási képességeink tartalmazzák a hajtásokat, motorokat, alaplapokat, vezérlő paneleket és teach pendantokat./p>

25 robot manipulátort és vezérlő diagnosztizációs rendszert használunk, hogy teljeskörű funkcionális és zárt rendszerű tesztelést tudjunk biztosítani a robot alkatrészek széles palettájának. Elektronikus eszközök, mint a CPU, tengely, kommunikációs lapok, teach pendant, tápegységek, servo hajtások, I/O modulok és operátor panelek mind mind támogatottak.

Mechanikus egységek, mint a váltó boxok, karok, csukló elemek, servo motorok szintén támgatottak. Ezek a diagnosztizációs rendszerek teljes, terheléses és ismétlődésszerű teszt lehetőségeket biztosítanak minden egyes robotjának meghibásodott alkatrészeihez.

Common manufacturers include, but are not limited to:

  • Fanuc
  • Nachi
  • Kawasaki
  • Motoman
  • ABB
  • Kuka

Contact Us

Complete the form and a K+S representative will contact you within 1 business day.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
ISO Certified

Certified Repair Process

Our ISO 9001:2015 certified repair process is designed to ensure that all repairs are executed properly, so that all parts are returned to you in excellent working condition. Our customer portal allows you to track and follow your parts through the process. Read more to learn about our eight-step repair process.

The Process

Robot vezérlők & manipulátorok

Resources

View All Resources

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory