Over 30 Years of Quality Repair

Programozható logikai vezérlő PLC

K+S repairs the industry’s widest variety of PLC makes and models.

A K+S Services több mint 300 teljes funkciós tesztpaddal rendelkezik, amely biztosítja a technikusaink számára, hogy minden javított egységet ki tudjanak próbálni működés közben.

Ezen képesség birtokában szimulálni tudjuk az egység gyártás helyén történő működését, így ellenőrizve a hőmérséklet változásból származó meghibásodásokat is.

Tovább megyünk a tesztpadoknál egy high-tech megközelítéssel, amely tartalmazza teszt állványok építését és az Ön PLC egységeinek próbáját a szükséges vezérlővel, terhelés alatt, „életszerű” körülmények között, csak úgy mint a gyártás helyén.

Megtaláljuk az egység hibáját, kijavítjuk azt, majd kipróbáljuk és 72 órán keresztül futtatjuk, hogy biztosan működjön, mire Önhöz vissza kerül.

Contact Us

Complete the form and a K+S representative will contact you within 1 business day.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
ISO Certified

Certified Repair Process

Our ISO 9001:2015 certified repair process is designed to ensure that all repairs are executed properly, so that all parts are returned to you in excellent working condition. Our customer portal allows you to track and follow your parts through the process. Read more to learn about our eight-step repair process.

The Process

Programozható logikai vezérlő PLC

Resources

View All Resources

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory