Hegesztési vezérlők

Hegesztési vezérlők

A K+S Services többi szakterületéhez hasonlóan a hegesztési komponensekkel foglalkozó laboratóriumunk is iparágvezető szolgáltatásokat kínál.

A K+S Services sokféle hegesztési vezérlővel foglalkozik. A működőképesség és a tartósság ellenőrzése érdekében teljes körű dinamikus teszteket hajtunk végre terhelt állapotban.

A javítási folyamat során olyan rendszereket használunk, amelyek a tervezésüknél fogva képesek reprodukálni az éles környezetben fellelhető tényleges üzemi körülményeket.

Gyárilag képzett technikusaink többéves tapasztalattal rendelkeznek sokféle hegesztési vezérlő, huzalelőtoló, plazmavágó, hegesztőpisztoly-dörzsár/-tisztító, tápforrás és az imént felsoroltakhoz kapcsolódó egyéb berendezések javítása és tesztelése terén. A megfelelő működés biztosítása érdekében az összes javított alkatrészt terhelés alatt teljes körűen teszteljük.

A javítási folyamat során olyan rendszereket használunk, amelyek a tervezésüknél fogva képesek reprodukálni az éles környezetben fellelhető tényleges üzemi körülményeket.

A K+S vállalat Southgate városában található létesítményét a Fronius vállalat kijelölte hivatalos partnerének a Fronius által gyártott hegesztőgépek összes komponensének a javítására vonatkozóan.

A legismertebb gyártók listája a teljesség igénye nélkül:
 • Hitachi – hivatalos szervizközpontként működünk
 • Miyachi
 • Dengensha
 • Miller – hivatalos szervizközpontként működünk
 • Hobart
 • Thermal Arc
 • Weltronic
 • Lincoln – hivatalos szervizközpontként működünk
 • Robotron
 • Nadesco
 • Fronius – hivatalos szervizközpontként működünk
Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy töltse ki az űrlapot, és egy K+S képviselő 1 munkanapon belül kapcsolatba lép Önnel.

 • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
ISO Tanúsított

Tanúsított javítási folyamat

Az ISO 9001:2015 szerint tanúsított javítási folyamatunk a tervezésénél fogva biztosítja, hogy az összes javítási munkát megfelelően végezzük el és így az összes alkatrészt kiváló üzemi állapotban juttassuk vissza Önhöz. Ügyfélportálunk segítségével Ön a folyamat során nyomon követheti alkatrészeit. Bővebb információkat olvashat a nyolclépéses javítási folyamatunkról.

Tanúsított javítási folyamat

Hegesztési vezérlők

Erőforrások

Erőforrások megtekintése

Képviselő keresése

Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

Erőforrások

A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

Erőforrások megtekintése
Vásárlás, javítási munkák megrendelése

Készlet

A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

Készlet