Tanúsított javítási folyamat

Automatizálási javítás

A K+S Services a sokat tapasztalt és képzett technikusi csapatával évtizedek óta minőségi szolgáltatásokat nyújt minden egyes ügyfelének automatizálási gépek alkatrészeinek a javítása tekintetében.

Bár automatizálási javítási folyamatunk egyszerűnek tűnhet, stabil útmutatásul szolgál a K+S Services minden egyes osztálya számára, hogy minden egyes javítási munkát hatékonyan és hatásosan bírjunk kezelni.

A K+S Services vállalatnál az összes tesztállomást rutinszerűen karbantartjuk és frissítjük annak érdekében, hogy az iparági szabványokkal lépést tartsunk, ily módon biztosítva azt, hogy az Ön javított alkatrészei megfelelő minőségűek legyenek az Ön termelési környezetéhez. A K+S vállalatnál a szigorú tesztelési szabványaink eredményeképpen 12 hónap üzemidő-alapú jótállást adunk az összes javított alkatrészünkre. Továbbá a K+S minden egyes javítási munkához egy tesztjelentést is mellékel, amelyen látszódik, hogy az egység hogyan teljesített a zártláncú rendszertesztjén. A kiértékelt javítási munkákhoz hibaelemzési jelentéseket is mellékelünk, amelyeken látszódik, hogy mi a probléma, valamint, hogy mi szükséges az egység olyan szintű újragyártásához, hogy az megfeleljen az OEM-szabványoknak vagy túlteljesítse azokat. Ezek a kulcsfontosságú jelentések az Ön karbantartási csapatának is segítenek a meghibásodás kiváltó okának a megtalálásában.
Az összes javítási munkánkra a következő tanúsítványok érvényesek:

 • Képzett technikusok – Technikusaink a szakterületükön folyamatos képzésben részesülnek. Egyfelől közelről ismerik az általuk javítandó alkatrészeket, másfelől szakértelemmel rendelkeznek a munkájuk tesztelésére szolgáló rendszerek üzemeltetésében. Sok esetben maga az OEM gyártó képzi ki őket!
 • Rendszertesztelés – Minden egyes javított alkatrészt tesztelni kell terhelt állapotban annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az megfelel az OEM által meghatározott specifikációknak vagy túlteljesíti azokat. A K+S zártláncú rendszertesztelést alkalmaz annak szimulálására, hogy a javítandó alkatrészeket hogyan fogják használni az üzemi környezetben, valamint annak biztosítására, hogy az alkatrészeket sikerült megfelelően megjavítani.
 • Rendelkezésre álló alkatrészek – A K+S kizárólag új OEM-alkatrészeket vagy azzal egyenértékű egyéb alkatrészeket használ. Jogvédett vagy elavult berendezések esetében mérnöki gárdánk megtervezi a cserealkatrészeket!
 • Dokumentálás – Az általunk elvégzett összes műveletet dokumentáljuk. Ideértendők a berendezéséhez kapcsolódó rajzok és kiadványok éppúgy, mint a részletes javítási eljárások. Nemcsak elmondjuk, hogy mit teszünk, hanem ezt információkkal is alátámasztjuk. Minden egyes tanúsított javítási munkánkhoz egy javítási jelentést is mellékelünk, amelyben látszódik, hogy milyen műveleteket végeztünk és azok sikerességét hogyan teszteltük!

MINDEN EGYES tanúsított javítási munkánkra 12 hónap mindenre kiterjedő, üzemidő-alapú jótállást adunk

ISO 9001: 2015 szabvány szerint bejegyzett

Tanúsított javítási folyamat

Automatizálási javítás

  Megmunkálás

  Az Ön precíz megmunkálási szerszámai és vezérlői közül számosat képesek vagyunk újragyártani és megjavítani.

  Motorok

  Higgye el, ha azt mondjuk, hogy ismerjük a motorokat. A K+S Services immáron több mint 30 éve egyenletesen magas színvonalon nyújt javítási és támogatási szolgáltatásokat szervomotorokhoz, valamint váltakozóáramú (AC) és egyenáramú (DC) motorokhoz.

  Hidraulikus/mechanikus komponensek

  A K+S olyan rendszereket tervezett és épített, amelyek segítségével különféle mechanikus és hidraulikus komponensek terhelt állapotban megfelelően tesztelhetők.

  Újragyártott pótalkatrészek

  Tekintettel az állásidővel kapcsolatos növekvő költségekre, valamint arra a tendenciára, hogy az iparág szereplői próbálnak megoldást találni elavult készleteikhez, a K+S megértette, hogy ezt a szükségletet gyorsan és hatékonyan ki kell elégíteni. Az újragyártott pótalkatrészekre vonatkozó programunk segítségével Ön minimalizálhatja az állásidőt azáltal, hogy egy költséghatékony megoldást tart készleten és így elkerüli az esetleges készletkifogyással kapcsolatos költséges helyzeteket.

  Bővebb információk
  Vásárlás, javítási munkák megrendelése

  Készlet

  A K+S Services 5 millió USD értékű többletkészletet tart újragyártott alkatrészekből, hogy a régebbi vagy elavult berendezésekhez is bírjon támogatást nyújtani. Ha Önnek egy sürgős helyzetre kell reagálnia, az OEM által már nem támogatott alkatrészt keres, vagy egyszerűen csak gazdaságosabb alternatívát keres az új alkatrészek megvásárlása helyett, akkor lehetséges, hogy a K+S vállalatnak van megoldása az Ön problémájára. Az összes újragyártott pótalkatrészünket teljes körűen rendszerteszteljük egy ‘zártláncú’ környezetben, így biztosítva, hogy a kézbesítést követően azonnal beszerelhetők legyenek az Ön berendezéseibe és ott megfelelően működhessenek.

  Készlet
  Gyárilag képzett és tanúsított

  Hivatalos képviseletek

  Képviselő keresése

  Kényelmes képviseletkeresőnk segítségével találhat egy olyan Önhöz közeli K+S képviselet, amely akár még ma képes segíteni Önnek alkatrészei megjavításával kapcsolatban.

  Erőforrások

  A K+S erőforrástárban megkereshető minden olyan dokumentum, amely a K+S vállalathoz kapcsolódik. Akár vonali kártyáinkat, akár egy alkalmazásspecifikus dokumentumot keres, az alábbi erőforrástárban megtalálhatja azt.

  Erőforrások megtekintése