Certified Process

Automatizálási javítás

With a team of highly-experienced and trained technicians, K+S Services has been able to provide decades of quality automation machine component repairs to each of our customers.

A K+S Services több mint 30 éve nyújt minőségi javítási szolgáltatásokat az ipari automatizálás területén. Képesek vagyunk több mint 866 gyártó és több mint 122.000 különböző típusszámú alkatrész megjavítására.

A K+S tesztrobotjai rendszeres karbantartás mellett nyújtják az iparág által előírt standardokat, biztosítva ezzel, hogy a javítás minősége megegyezik a termelés során elvárt működéssel. A szigorú teszt követelményeink miatt, a K+S Services 12 hónap üzembe helyezéstől számított garanciával kínál minden egyes javítást, illetve egy komplett Hiba Analízis jegyzőkönyvet állít ki, amelyen könnyen azonosítható az eredeti hiba oka, illetve a javítás során megtörtént folyamatok teljes listája.

Minden javításunk a felsoroltakkal együtt értendő:

  • Rendszer tesztelt, hogy megfeleljen a gyártó műszaki előírásainak
  • Új, gyári alkatrészek
  • Képzett, gyakorlott javító mérnökök
  • Dokumentált, standard javítási folyamatok
  • Részletezett hiba feltárási jegyzőkönyv, javítási és teszt jegyzőkönyv
  • 12 hónap üzembe helyezéstől számított garancia
  • ISO 9001: 2008 minősítés

hivatalos javítási procedúránkat

Elektronika

Meg tudunk javítani minden típusú elektronikai alkatrészt, a kijelzőtől a vezérlőkig, a rendszer zökkenőmentesen működésének biztosítása érdekében.

Megmunkálás

Képesek vagyunk újragyártani és megjavítani számos precíziós megmunkálóeszközt és vezérlőt.

Motorok

Több mint 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött, a magasan képzett szakembereink javítják, beállítják és dinamikusan próbálják a motort.

Mechanikai

A K + S olyan teszt rendszereket fejlesztett ki és épített meg, amelyek alkalmasak a mechanikai alkatrészek dinamikus, terheléses tesztelésére.

Utángyártott tartalékok

Az iparágban gyorsan növekvő állásidő okozta költségekkel párhuzamosan a K + S megértette a gyors, hatékony és minőségi szolgáltatás szükségét. Felújított alkatrészprogramunk lehetővé teszi, hogy minimálisra csökkentsük az állásidőt, megtartva ezáltal az Ön üzleti tevékenységét és ügyfelei elégedettségét.

Learn More
Factory Trained & Certified

Authorizations

Képviselő keresése

Kényelmes reprezentatív keresőnk segítségével megtalálja a közelben lévő K+S -t, amely segítséget nyújt az eszközeinek a javításában.

Források

A K+S források könyvtár a K+S -hez kapcsolódó valamennyi dokumentum kereshető, átfogó tárháza. Akár promó kártyákat, akár alkalmazás-specifikus dokumentációkat keres, megtalálhatja az alábbi Források könyvtárban.

View Resources
Vásárlás/Javítás igénylése

Leltár

Nem csak az alkatrészek széles skáláját ajánljuk és javítjuk, de a készleten lévő egységek hatalmas mennyiségének nagy része már tesztelt állapotban várja a csomagfeladást. A gyors szállítással és a megfizethető árral fenntarthatja vállalkozását, és abszolút minimálisra csökkenti az állásidőt.

View Inventory